Haberlere göre Antwerp bizi, oyuncu ise Manu'yu tercih etmiş. Eğer birkaç gün içerisinde Ederson kesinleşmezse maaşla falan çözeceğiz gibi Lammens'i.
Yani benim fikrim tabiki ben olsam lammens tercih ederim. Az maaş ile tutmazsa elden çıkarma şansın var. Çok maaş yerine vadeli bonservis daha mantıklı

Singo'da tek korkum, forumdan kimsenin kötü oyuncu vs dememesi.

ben dedim bu kazmadır kesin

monakolular ne anlar futboldan
gittim gördüm monakonun yarısı sonradan görme rus ve doğublok zenginlerinden yarısıda kuzey afrikalı işcilerden oluşuyor

bu cenk denen it merih denen itin çocukluk arkadaşıymış gizli ortağı imiş

apoya milli takımda oynamasın diye x de operasyon çekmişler hatta

inşallah bacağın kopar merih
acıların en acısını çekersin

şovmen it

Okan hoca 3luyu kuramaz gibi geliyor .. 3lude fb gibi kisir kalabiliriz cok zor yaw bu 3luyu oturtmak.. Dun ilk yari Yunus ve Sane o kadar sıkıstı ki eren hucumda kisitli oldugu icin bir ara soluksuz yer degistirdiler .Ustune Jakobs ve Sallai de hucums cikamadi acidim adamlara..
Eren sagolsun 2 gol atti ama oyun akisinda hic yoktu ilk yari ikinci devre golu bulunca kayseri komple cozuldu eren de costu.. Umarim erenin bu 2 golu hocayi yaniltmaz bu cocuk asla sol acikta falan oynayamaz
Sara sol Sane sol Yunus sol Eren sol vs vs hepsi sol ayaklı.
Bir ara gerçekten sıkıştık. Opoku mu nedir o da çok zorlayınca Sallai bindirme yapamadı

Bize PSG gelirse Lemina ve Torreira dakika 60'da değişmeli. Tabi Berkan girecekse vay halimize

Yunus ve Sane varken 3lu defans oynama ihtimalimiz yok gibi.. Bir de Barisin gitme durumu var ki wing backe uygun tek topcu belki de
Dün bile hoca maçın sonunda 3'lüye döndü. Hocanın aklında 3'lü var bariz. Ama öyle Inzaghi 3'lüsü gibi bir şey olma ihtimali yok gibi. Bizimki daha çok üçlümsü olur. Muhtemelen 3'lüde Jacobs sol stoper, Singo sağ stoper, Davinson ortada, Sallai sağ kanat bek, Eren sol kanat bek olur.

Şaka bir yana maksimum 3 oyuncu ile kapatacağız gibi

Duyumcu 6.32 pm : City Donnaruma iptal olmuş. Lan yoksaaaa
Duyumcu 6.42 pm : Gardi, Donnaruma ile bir araya geldi 🤣🤣🤣

Anında blok

Allah korusun sakatlığı var kırmızı kartı var Lemina ve Torreira çıktığında o bölgeyi doldurabilecek Kaan ve Berkan dışında adam yok net transfer gerekiyor ortaya

Barış arabistan haberleri çıkmasıyla Kerem Fener haberleri çıkması tarihi aynı sanırım , fener istese feyenoord maçlarında alırmış keremi 7 milyonlara yakın teklif verdiler oyuncu kabul ettirp olası barış satılışında keremle ilgilenmemizin önüne geçtiler ( böyle bi seneryo mümkünmü acaba ) herşey beklenir

Geri
Üst Alt