Zaniola'nın kaldığını ve Cuesta'nın gittiğini var sayar isek; bizim bir an önce Jelert ve Yusuf'dan bir şekilde çıkış yapmamız gerekiyor. Bu durumda 10 yabancımız kalıyor 2 oyuncu + 2 23 yaş altı olmak üzere toplam 4 yabancı alabiliyoruz. Zaten sayısal olarak kadromuz eksik en az 4 yabancı 2 yerli oyuncu transferi ihtiyaç olarak gözüküyor.
yabancı oyucu havuzu geniş yerli oyuncu havuzu dar. Defans için bizde yetiştikleri için Ozan ve Emin Kanat için Aral Şimşir ve Eren Dinkçi, Orta saha için Umut Tohumcu ve Salih Özcan Forvet için Bertuğ Yıldırım ve Deniz Gül vs. düşünülebilir.

Dun baya %99 a getirmis utd lammensi.

Kaleci isi fena patlayacak gibi.

Bizim güncel maas tablosu brüt 100 milyonu dayanmistir heralde
Osimhen 21M
Icardi 6M
Yunus 2.5M
Baris 2M
Sane 9M
Ahmed 1M
Yusuf 1M
Zaniolo 2.75M
Berkan 1M
Sara 2.75M
Lemina 2.5M
Sallai 2,5M
Jakobs 2.1M
Torreira 3.5M
Eren 1M
Jelert 1M
Sanchez 4.5M
Kaan 1.5M
Abdulkerim 2M
Gunay 0.5M

Totalde 70 milyon euro net rakami buluyor.

Soyle kabaca hesap yaptim ayrica genc oyuncularin cogu tam olarak ne kazaniyor belli degil ve zaten az aliyorlar genelde. (kiralik gidenleri saymiyorum)

Osimhen 21M
Icardi 6M
Yunus 2.5M
Baris 2M
Sane 9M
Ahmed 1M
Yusuf 1M
Zaniolo 2.75M
Berkan 1M
Sara 2.75M
Lemina 2.5M
Sallai 2,5M
Jakobs 2.1M
Torreira 3.5M
Eren 1M
Jelert 1M
Sanchez 4.5M
Kaan 1.5M
Abdulkerim 2M
Gunay 0.5M

Totalde 70 milyon euro net rakami buluyor.

Soyle kabaca hesap yaptim ayrica genc oyuncularin cogu tam olarak ne kazaniyor belli degil ve zaten az aliyorlar genelde. (kiralik gidenleri saymiyorum)
Ayrıca vergi var.Vergi %40 gibi düşünülse de,basmak sistemi ve vergi iadeleri sonrası %25 gibi bir rakam çıkıyor kasadan.

Manu Lammens'i alırsa, Onana nereye giderse kaleci ordan gelir gibi

Herifler nerede bir mülteci varsa toplamanın peşinde bu ne dallama bir transfer politikasıdır yav.
Bunlar bu paraları nerden buluyor lan

Barış'ı en seven taraftarlardan biri olarak aşırı soğudum kalsa bile sol kanat için genç bir oyuncu alınmalı, yabancı sınırı doluysa da Aral ya da Eren alınmalı

Herzamanki gibi transferleri son gune sikistiracaklar. Alacaklari da max 2-3 kisi. Ve yine lige ve avrupaya eksik bolgeler kalacak. Degismeyen tek sey yillardir. Bosuna bekliyoruz.

Geri
Üst Alt