1 haftadir farkli bir sey yazmadi
Lammens united icinde son asama demis dun.

Beyni olmayan topcu gelmesin. Singo‘da pek oyun zekasi görmedim videolarda.
Singo = fizik gucu yuksek + hiz, 1.90 boy. Yasi 24.

Bunda bir de zeka seviyesi yuksek oyun anlayisi olsa suan Real Madrid almisti. Ne istedigimizi bilelim diye soyluyorum.

Koray goke baktim simdi,

Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.

Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)

Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.

Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.

Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
Geri koşularda hızı iyiyse birebirde adam geçirmiyorsa bize yeter zaten ama 30 milyon verdiğin adam sağ bek oynayacaksa asist yapsın, oyun kursun vs bunlarıda beklersek işimiz yaş gibi görünüyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleci transferlerinde düğüm var biri bir hamle yapınca çözülecek ama herkes bekliyor. Manu donna bize düşer mi diye bekliyor biz donna bize kalırsa diye bekliyoruz city de ederson gitsin diye bekliyor.

Porto, Fotis Ioannidis'i 20 milyon euro'ya transfer etmek istiyor (Record)

Klasik her günkü haberler

Donnarumma City'e gidecek
Eğer Ederson Galatasaray'a giderse...

Geri
Üst Alt