Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.155
- 3.667
- 1.588
Beyni olmayan topcu gelmesin. Singo‘da pek oyun zekasi görmedim videolarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo = fizik gucu yuksek + hiz, 1.90 boy. Yasi 24.Beyni olmayan topcu gelmesin. Singo‘da pek oyun zekasi görmedim videolarda.
Gri eşofmanlı mıBoydan foto gelir mi? @Kemal Tan Canatan
Kaleye parayi basalim ama defans SOS vermeye devam mi etsin?lan madem 35 verecek gücümüz var , versenize Donnaruma ya
Basın parayı en azından dünyanın en iyi kalecisi bizde deriz
Orayada basalımKaleye parayi basalim ama defans SOS vermeye devam mi etsin?
Kiralık falan bulacaklar artık birilerini. Yapacak bişi yok.Kaleye parayi basalim ama defans SOS vermeye devam mi etsin?
Geri koşularda hızı iyiyse birebirde adam geçirmiyorsa bize yeter zaten ama 30 milyon verdiğin adam sağ bek oynayacaksa asist yapsın, oyun kursun vs bunlarıda beklersek işimiz yaş gibi görünüyor.Koray goke baktim simdi,
Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.
Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)
Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.
Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.
Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
BRAVOlan madem 35 verecek gücümüz var , versenize Donnaruma ya
Basın parayı en azından dünyanın en iyi kalecisi bizde deriz
Eboue tarzi oyuncu ariyoruz aslinda. EPL‘de veya championship‘te kesin vardir böyle bek.Singo = fizik gucu yuksek + hiz, 1.90 boy. Yasi 24.
Bunda bir de zeka seviyesi yuksek oyun anlayisi olsa suan Real Madrid almisti. Ne istedigimizi bilelim diye soyluyorum.