- 29 Ocak 2024
- 1.717
- 1.053
- 473
Kız kendi kaçmışBu yönetim leroy sane'yi haziran'ın başında nasıl transfer etti araştırılmalı. sane transferini yapan yöneticilerle 3 aydır kaleci transferi yapamayan yöneticiler aynı kişiler mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kız kendi kaçmışBu yönetim leroy sane'yi haziran'ın başında nasıl transfer etti araştırılmalı. sane transferini yapan yöneticilerle 3 aydır kaleci transferi yapamayan yöneticiler aynı kişiler mi acaba?
YasaklanmalıHaluk yurekli sinsi bir kopektir
tier acilen dusurulmeli
Bu kez haklı gibisin
Onanayi ister misinUtd tarafinda bu haber baya yayilmis (kaynak belcika basini sanirim)
Obur yandan Onana durum sorma isini de yaziyorlar.
Hayir.Asla.Onanayi ister misin
Singo işi de iptal olursa şaşırmam. Sanırım CL listesine transfer yetiştiremeyecekler.
Cok net.Galatasaray'ın herkesi alacak gücü var ancak bunu becerebilecek yöneticisi yok gibi.
Ön libero.Bu Magassa bunların sol stoperi miydi?
Prag maçı, Alkmar maçı hemen sonrası adaşını boğmak istiyordum, evet doğruhep haklıyım siz sadece inanmak istemiyorsunuz
gerçeklerle yüzleşmek zor geliyor
okan ligde baskılı oynatıyor etvallah işede yarıyor
yerine gelecek adam aynı mentaliteyle çıkmazsa ligde zayıflarız onada eyvallah
burda size hak veriyorum ama geri kalan herşeyde haklı olduğumu içden içe biliyorsunuz
Daha büyük olmak daha güvenilir olmak istiyorsa vizyonunu büyütmesi lazım yoksa sadece yerel olarak kalır