singo denen lavugun iqsunun dusuk oldugu galatasarayi reddetmesinden belli almayin su mali ya

sen kimsin

Son günlerde fiyatlar düşecek ucuza alacaz diye beklerken fiyatlar dahada yükseliyor çünkü dünyada transfer olabilecek topçu sayısı üç beş tane, 2 aydır aynı isimler dolanıp duruyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kez haklı gibisin

hep haklıyım siz sadece inanmak istemiyorsunuz
gerçeklerle yüzleşmek zor geliyor

okan ligde baskılı oynatıyor etvallah işede yarıyor
yerine gelecek adam aynı mentaliteyle çıkmazsa ligde zayıflarız onada eyvallah

burda size hak veriyorum ama geri kalan herşeyde haklı olduğumu içden içe biliyorsunuz

Daha büyük olmak daha güvenilir olmak istiyorsa vizyonunu büyütmesi lazım yoksa sadece yerel olarak kalır

Son 5-6 gün menajerler kucaginda hop hop hoplamaya hazir olalim.

Adamın geri geldiğinden haberleri yok ama anında Vasco da Gama ya ulaşıp ilginin devam ettiğini öğreniyorlar.

Baba tarafları Vasco'lu hepsinin tabi anında bilgi.

Moskovadaki menajer arkadaşımla konuştum, vascolu gazeteciyle konuştum.. Aynen konuştunuz.

Galatasaray'ın herkesi alacak gücü var ancak bunu becerebilecek yöneticisi yok gibi.
Cok net.

Osimhen surecinin son asamasina gelindiginde taraftar Ederson diye tezahurat yapti, futboldan gelmeyen ceket tayfa "teknik akil" yerine sahne kafasiyla ederson, donnaruma, sacma teklifle costa denediler

Ve 1 ay gecti.

Ayni anda 2 isi yurutemediler, hep su soyleniyor " baskan son sozu soyler" . Her sey icin baskan onayi gerekiyorsa zaten multi-task yapamayiz.

Hep söyledim hazirlik maclarinin kazanilmasi, ligde firesiz gidilmesi falan bunlari rahatliga sevketti

Hic iyi olmadi bu sonuclar

Normalde aksi bir sonucta taraftar direk ortaligi yangin yerine cevirirdi, yönetim de baskidsn aksiyon alirdi

Simdi hic bir tepki yok, bu rezil is bilmez yönetim öyle lay lay lom takiliyor

hep haklıyım siz sadece inanmak istemiyorsunuz
gerçeklerle yüzleşmek zor geliyor

okan ligde baskılı oynatıyor etvallah işede yarıyor
yerine gelecek adam aynı mentaliteyle çıkmazsa ligde zayıflarız onada eyvallah

burda size hak veriyorum ama geri kalan herşeyde haklı olduğumu içden içe biliyorsunuz

Daha büyük olmak daha güvenilir olmak istiyorsa vizyonunu büyütmesi lazım yoksa sadece yerel olarak kalır
Prag maçı, Alkmar maçı hemen sonrası adaşını boğmak istiyordum, evet doğru

Ligde her türlü kahpeliği yapan fener karşısında alınan her şampiyonluk evropa başarısızlığını maskeliyor, evet doğru

Ama ne yapalım fenerden tissskiniyorum

Ligde fener gibi bi takım olmasaydı, ligi önemsememeye bilirdim, ama kalleşlerin hadlerinin bildirilmesi gerek

Ama masoncum şu da bir gerçek ki bizde yabancı td tutmuyor, en alası bile çuvallıyor, burası apayrı bi dünya

Geri
Üst Alt