- 26 Ocak 2021
- 35.229
- 33.847
- 2.233
He dönem aynı şey 1 milyar euroluk topcuda alsan GS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yangın yapmadık ses çıkarmadık aklımızla dalga geçiyorlar yetti artık 2 gün sonra oteli aramaya başlıyorum benYangın yapınca Cuesta alıyor bunlar. Tam aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Lpool, Juve, Villa gibi dünya devleri peşinde. Kulübün yaklaşık 35-40m sterlin talep ettiği yönünde haberler çıkmıştı.Zaten işin saçmalığı orda. Kadroya şöyle bakınca Şampiyonlar Liginde hangi mevkide patlarız diye sorsam çoğu kişi sol stoper der sanırım. Pekii 30 mil.€ verip Singo 'yu aldık diyelim yine sol stoperde Abdülkerim mi oynayacak?
Stopere verilecek 25-30 mil.€ paramız varsa şu arkadaşı alır kaçarım.
![]()
Konstantinos Koulierakis - Oyuncu profili 25/26
Konstantinos Koulierakis, 21, Yunanistan ➤ VfL Wolfsburg, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 28 Kas 2003, Chania, Yunanistanwww.transfermarkt.com.tr
Müthiş potansiyelli bir sol stoper, ayrıca u23 kuralına da uygun
3gun sonra sallai apokerime berkana teklif gelse ayni ṣeyi sallaiyi apokerim berkan icin de yazacan muhtemelenben valla bu yıl günaya okeyim yapacak bir şey yok
sağ bek stoper orta saha daha önemli
Aynen bu çocuğu bende beğeniyorum. sol stoper adı bile geçmiyor valla büyük patlıcaz kaleciden sonra en elzem bölge bence apo'nun beli dönene kadar mevsim değişiyor. Euro'da millet samet'e sallıyordu apo'da en az onun kadar kötüydü. ligde bir şekil kazanıyoruz diye apo'nun yaptığı hatalar görmezden geliniyor Avrupa'da acımazlar en tırt takımlar bile en zayıf halkanın apo olduğunu biliyor.Zaten işin saçmalığı orda. Kadroya şöyle bakınca Şampiyonlar Liginde hangi mevkide patlarız diye sorsam çoğu kişi sol stoper der sanırım. Pekii 30 mil.€ verip Singo 'yu aldık diyelim yine sol stoperde Abdülkerim mi oynayacak?
Stopere verilecek 25-30 mil.€ paramız varsa şu arkadaşı alır kaçarım.
![]()
Konstantinos Koulierakis - Oyuncu profili 25/26
Konstantinos Koulierakis, 21, Yunanistan ➤ VfL Wolfsburg, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 28 Kas 2003, Chania, Yunanistanwww.transfermarkt.com.tr
Müthiş potansiyelli bir sol stoper, ayrıca u23 kuralına da uygun
2. Eray İşcan vakası bağıra bağıra geliyor bunlar kaleci almazlarsa vallahi şaşırmam.şimdi gidip uğurcana 25 bayılacaklar
singoya 35
ben size olacakları söyleyeyim
olacak olan bu
2 eylülden sonrada taraftar bunlara okadar çok küfğr edecek ki
yusufla jelerti yollayıp
iki genç alacaklar tepkiler dinsin diye
belki yanına hakanıda çekerler ama 2 eylül sonrası olur bu
arap piyasasının son günü 35 barışı salacaklar!
ben bunların ciğerini biliyorum
Onurum senin en sevdiğin oyuncuçükümeka dortmunda gitmiş
Ugurcan ciddilestigi an taraftar delirir, cesaret edemezler. Vecini bile kibrit atesi kalir o iste.şimdi gidip uğurcana 25 bayılacaklar
singoya 35
ben size olacakları söyleyeyim
olacak olan bu
2 eylülden sonrada taraftar bunlara okadar çok küfğr edecek ki
yusufla jelerti yollayıp
iki genç alacaklar tepkiler dinsin diye
belki yanına hakanıda çekerler ama 2 eylül sonrası olur bu
arap piyasasının son günü 35 barışı salacaklar!
ben bunların ciğerini biliyorum