Şampiyonlar Ligi'nde Günay'ın içinden geçerler, Günay Süper Lig icin yeterli ama kenar topları kötü ve ağır kaleci
Gunay gibi kaliteli yedeklerin olacak ki ona gore de iste as kadrodaki oyuncularin seviyesini belirleyeceksin.

Yoksa Sallai idare eder, Gunay idare eder deyiple bir yere varamayiz en fazla kendimizi kandiririz.

Ha dandik isimler alinacagina kimse alinmasin da denilebilir o zamanda yonetime topluca saldirmamiz gerek , birsey beceremiyorlarsa orada durmalarin anlami yok.

3 gun sessizlik sonra Akanji haberiyle uyuttular. Sonra 3 gun sessizlik ve Singo haberiyle uyuttular.

İzahı olmayan bir mizah, durumumuz; Cuesta iptal, o elde kalınca Singo da iptal, kolsuz Ederson filan zaten hikaye; kaldık cuesta ile onanaya…
Cuesta ve Onana…
Abi Cuesta ve Obana…
Yönetim en sonunda solo il banana nedi

Tahminen kuraya göre transfer yapacaklar.
İnanilmaz amator bir bakis acisi olur. Espiriyken cidden akla geliyor.

Zaman yeterli degil yani, 3 gunde anlasacaksin getireceksin belgesi o su bu ve bildireceksin.

Asagi yukari benzer kura hepsi,3 ve 4 ten cekecegin 4 takima karsi oynayacaksin her sekilde

Tahminen kuraya göre transfer yapacaklar.
Yav bu da komik bir soz ha. ;D

Kurada hangi takimlarin cikmamasini bekleyecegiz? Real, Bayern, Chelsea, PSG falan mi? Onlardan gelen olmazsa pat diye transfer , ama gelirlerse hadi gecmis olsun Sallai oynasin mi diyecekler?

Yeni yalan şl kurası herhalde Nevzat,Ali Naci pusuda bekliyor zorlu rakipler geldiği için Galatasaray maliyetli transferler yapmak istemiyor.

Ugurcan ciddilestigi an taraftar delirir, cesaret edemezler. Vecini bile kibrit atesi kalir o iste.

Yonetim omurgasiz bir karar verip o yolda ilerleyemiyor.
Bir halt yapamazlar yapamayiz. Adamı sarri birakmadi orada bizim bir sey yaptigimiz yoktu efsane oldu buda iyice cuestayida hic kimse istemedi niye aldin rtas ?

İnanilmaz amator bir bakis acisi olur. Espiriyken cidden akla geliyor.

Asagi yukari benzer kura hepsi,3 ve 4 ten cekecegin 4 takima karsi oynayacaksin her sekilde
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum 1 yıl içinde 75 milyon euro ödeyecek olmak belli ki zorlamış ciddi manada. Transfer yapacaklarını falanda sanmıyorum artık.

FB araya girmiştir, aynı fiyata biz Carlos’u satarız size diye

Geri
Üst Alt