Döner yiyemedik bari pasta yiyelim demişler.

Bissouma işi şu anda oluyorsa kaleci transferi sona bırakılacak demektir bu muhtemelen. Ben bunu anlarım.

Başkan Muslera ile ilgili açıklama yaptı alakası bu. Başkandan daha hakimsin belli ki.

Muslera'nin annesi vefat etmeden once oglunun ulkesine donmesini istemis zaten kendisine yakin olan insanlar bunu kac defa haber yapti hatta Uruguay basininda bile yazildi cizildi, o da soz vermis bir gun Guney amerika'ya donecegini soylemis.

Bunun esi ve cocuklari zaten Istanbul'da yasamiyorlardi, ulkelerine donmuslerdi cunku cocuklarin egitimi icin Uruguay' da yasamak istemis Patricia (esi).

Muslera 2024 yilinda yani 24. sampiyonlugumuzdan sonra gidiyorum dedi. Bizim baskan falan onu bir yil daha kalmasi icin ikna etti. O da ailesiyle konusup bir yil daha geri donme planini ertelemek istedigini soyleyince bir yil daha uzatti sozlesmesini.

Senin anlayacagin sevgili Sercancim, adam 1 sene once gidiyordu. Ikna edildi ve kaldi.

Bu durumda sen yonetim olarak kaleci calismalarina coktan baslamis olman lazimdi. Bunu tembellikten yapmiyorsun, belki bir sene daha Muslera'yi kandirirdim diyor Baskan. Ama adam dedi, ben esime 1 yil diye soz verdim artik daha burada kalamam, gitmem lazim dedi ve gitti.

Olay bu kadar basit.

Anlamadigin bir kisim varsa sor, cevap vermeye calisirim yine.

2 saat yatıyorum. İnşallah kalktığımda yine avuçlamış olmayız.

Bende atacaktim korktum

Artik link atarken biz:

tenor.gif

Fenerliler fena kuduracak Bissouma, Lemina, Torreira içlerinden geçicez.

Geri
Üst Alt