Pazar gününden önce transfer açıklanmaz muhtemelen son günü bekleyeceğiz fırsat için

hiko pinarbas nasil sence
Çok boğuluyorlar yabancı analizlerdeki terimlerle.

Yok derine indi yok hat kıran koşu yok geçiş oyunu. Futbolun mental ve sosyolojik yönü hakkında çoğunun fikri yok.

Her hoca taktilsel olarak hazırlar takımı, oyunculara roller verir, maç içinde 150 nabızla çoğu o görevleri yapamaz ve hata yapar, futbolun bu eksende değerlendirilmesi gerektiğini öğrenemedikleri sürece X şu kadar key pas attı, Y şu kadar pas arası yaptı demeye devam ederler.

50 metreyi savunan stoperle sistem takımında 10 metre savunan stoperi falan kıyaslıyorlar, tamamen akıl tutulması.

En çok istediğim adam geliyor. Ohhhh beee @V. Haydar Geven

Vallaha ben de istiyorum ama bir yandan da önce kaleciyi defansı falan halletseydik endişesine düşmeden de edemiyorum. Singo ile beraber 12 yabancı doluyor. Kaleye aniden Donnarumma geliyorum dese Zaniolo'yu apar topar göndermeden alamıyoruz :D

Kutlu'nun yaptığı haberciliği herkes yapar.
Örnek bir haber yazalım mesela :
"Yves bsouma şu an sıcak bir gündem ama burada yabancı kontenjanı meselesi önemli, önce zaniolo'nun durumu belli olmalı. Tottenham ile gs anlaşmaya yakın ama maaş konusunda henüz bir anlaşma yok. burada sınır maaş torreira'nın maaşı, o seviyelere çıkmak istemiyor gs. "

Kap geldi ama sonunda başka büyük bir isim daha olacak diyor Buchi baba

Drogbadan kesinlikle daha iyi diyor drogbanın bizdeki ilk 6 ayından. Bitiricilik olarak gomisten de iyi diyor belki jardel aynıdır sadece diyor 🤣 nazım videosunu izlemeye ben de korktum
MM ilk 10 maç falan world class santrafor gibiydi ama, Agücü maçı sonrası düştü.

O dönem herkes aldanmıştı buna. Bir de karı kız peşine düşünce erken kayboldu.

Geri
Üst Alt