- 26 Ocak 2021
- 35.253
- 33.870
- 2.233
Samiyen yönetimden korkup patlamamak için ya tweet atmiyor yada her yere çeviriyor attigini. Eski halindeki ha tamam olmustur bu işi bitti bu yaz net olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florya'nın Suyu iyi gelebilir heaaaaamagu gelsin lan onana gelmesin defansın iqsu 30 puan birden düşecek
Yurt dışından gördükleri haberlere ön alıyorlar bir şey bildiği yok kimsenin.Ben artık hiçbir geldi geliyor haberine inanmıyorum. tam 1 aydır hep aynı haberleri duyup kimseyi alamadık.
bi muhabir daha isterse bitirir derse haberinin altında ana avrat söveceğim
Samiyen yönetimden korkup patlamamak için ya tweet atmiyor yada her yere çeviriyor attigini. Eski halindeki ha tamam olmustur bu işi bitti bu yaz net olarak.
İstifa et o zaman dümbükSON DAKİKA | Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum."
lan iyi gelse Luyinin zeka gelişirdi o konudaFlorya'nın Suyu iyi gelebilir heaaaaa![]()
kendi işine baksın. onu ne ilgilendirir bizim transferlerimiz.SON DAKİKA | Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum."
Ortada pis bir döngü var! Manu uyanıklık yapıp ön alıyor ama daha Onana'yı Inter'e çakamadılar. İnter de dört gözle bize Summers'ı çakmayı bekliyor. Biz Ederson'u bekliyoruz ama City de göndermek için Donnarumma'yı bekliyor.İlk ateşi kim ederse durum ona göre netleşecek.Lammens Manu'yu istiyor Manu da onu, maasta tamamlar, bonservis de ok ise bu transfer neden tamamlanmıyor? Daha iyisi için mi bekletiyorlar acaba