- 31 Ağustos 2021
- 54.666
- 39.814
- 2.228
Tam hatirlamiyorum bir kac iyi istatistik paylasiliyordu u23 kaleciler arasinda tam aklimda degil su an.Maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci miydi Lammens?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam hatirlamiyorum bir kac iyi istatistik paylasiliyordu u23 kaleciler arasinda tam aklimda degil su an.Maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci miydi Lammens?
Hojlund değil de Boving‘e dikkat![]()
He bir supriz buda cikabilir bu arada.Atubolu düşünülüyor mu acaba genc milli kaleci galiba. Almanyada
Atubolu düşünülüyor mu acaba genc milli kaleci galiba. Almanyada
Ndiaye tarzı bir topçu hüviyetindeBisuma oyun tarzı itibariyle ndombele gibi çıkar diye korkuyorum
Bisuma oyun tarzı itibariyle ndombele gibi çıkar diye korkuyorum
Bissouma imza asamasina geldi kiralik + opsiyon seklinde anlasildi bekletiliyor@Emre Zeytinli bugünü özet gecermisin üstad sana zahmet, takip edemedim dogru düzgün
Bisouma şu an bizde ancak yedek olur gelsin rotasyona katılsın.Bissouma büyük piyango bizim için. İnşallah olur bu transfer.
Totnım'dan gelen Sanchez gibi mevkiinde vazgeçilmez olacağını umalımBisuma oyun tarzı itibariyle ndombele gibi çıkar diye korkuyorum
atizigi vardiAbi Atubolu isim itibariyle gençlerbirliği'nin kırım kongo'dan getirdiği bi forvet oyuncusu gibi geliyor kulağa
Atubolu diye kaleci olmaz ya
Atubolu nefis çıkardıııııııııı
Bak hiç uymuyor ama bi de şöyle diyorsun; Atuboluuu atıyor ve gençlerbirliği 1-0 öne geçiyoooor
Cuk oturdu
Bisouma şu an bizde ancak yedek olur gelsin rotasyona katılsın.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeryüzünde teklif yapmadığımız kaleci olduğunu sanmıyorum. Atubolu da maliyetlidir ama.Atubolu düşünülüyor mu acaba genc milli kaleci galiba. Almanyada