Bu işin şakası goygoyu kalmadı yalnız umarım farkındadırlar, 3 ayda kaleci alamayan adamlar 3 günde 4 adamı zor alır.

Üstüne her mevkide oynayan Barış krizi var.

Yapacağınız işe koyim Mou’nun söylemlerine laf ediliyor da biz sanki çok farklı durumdayız.

Bu işin şakası goygoyu kalmadı yalnız umarım farkındadırlar, 3 ayda kaleci alamayan adamlar 3 günde 4 adamı zor alır.

Üstüne her mevkide oynayan Barış krizi var.

Yapacağınız işe koyim Mou’nun söylemlerine laf ediliyor da biz sanki çok farklı durumdayız.
barış konusunda olumlu olumsuz haber çıkmaması çok saçma değil mi herkes yaşanmamış gibi mi davranıyor konuyu

Kura çekimi için olabilir. Transfer görüşmeleri de olacaktır Singo, Restes belki oraya başka ülkelerden gelecek takım yetkilileri ile. Transfer olacağına ümidim yok artık benim kura çekimine katılıp elleri boş dönerler.
Yaw renktaş parayı gömdüğünüz an alabileceğimiz hazır kıta 3 adam var şu an. Niye negatif yapıyorsun bu kadar anlamadım ki

Yalniz mandev hava alani islerini iyi biliyor, herif scofield'i gecti.

Ben de kura çekimi diyordum ama kura çekimi İsviçre'de Nyon'da yapılacakmış. Fransa gidişi varsa kesin transfer için tahmini Singo bir de kaleci Restes olabilir.

Edit: Google Nyon'da diyordu Monaco'daymış doğru biliyormuşuz sanırım.

Avrupa için transfer kapandıktan sonra 1-2 oyuncu anca getirirler o da sokakta kalanlardan. Sonra cl maçlarında patates olun " biliyorsunuz xxx isimli oyuncularımızı Avrupa listesine yazdıramadık" gibi anca kendilerini ve kendilerine biat eden taraftarları kandırabilecek bahaneler üretirler.

Geri
Üst Alt