Benim bildiğim mevzu sözleşme uzatmama konusundan dolayı başladı.

Bunlara takılmıyorum Davinson gelmeden önce alay ediyorlardı adam üçüncü stoperleri olmasına rağmen.

Ortada bir sorun olmasa zaten gelmez sana, Tottenham istediği kadar taşşak geçilsin, elindekileri satsa 1 milyar euro kazanacak takım hala.
Bissouma Sarr ile canavar bir ikili olmuştu. Olayın saha dışı nedenlerden olduğu çok belli. Gelirse Ndombele almıyoruz yani, Ndiaye 'nin bize ilk geldiği yıldan da öte şeyler sunacak dribling yeteneği ile işte bu dedirtecek bir adam. Sağ bek için Djed Spence teklif yapsan 40 a falan bırakmazlar. Porro, Udogie yi sen düşün, değerli bir kadroları var gerçekten de ama Richarlison ve Solanke ile bir yere kadar oraya yeni bir Kane bulmaları şart.

Ben de kura çekimi diyordum ama kura çekimi İsviçre'de Nyon'da yapılacakmış. Fransa gidişi varsa kesin transfer için tahmini Singo bir de kaleci Restes olabilir.

Edit: Google Nyon'da diyordu Monaco'daymış doğru biliyormuşuz sanırım.
Rts karar ver transfer yapacakmiyiz yapmayacakmiyiz

Bissouma Sarr ile canavar bir ikili olmuştu. Olayın saha dışı nedenlerden olduğu çok belli. Gelirse Ndombele almıyoruz yani, Ndiaye 'nin bize ilk geldiği yıldan da öte şeyler sunacak dribling yeteneği ile işte bu dedirtecek bir adam. Sağ bek için Djed Spence teklif yapsan 40 a falan bırakmazlar. Porro, Udogie yi sen düşün, değerli bir kadroları var gerçekten de ama Richarlison ve Solanke ile bir yere kadar oraya yeni bir Kane bulmaları şart.
Yeni Kane bulmak kolay mı yav. Solanke’ye de 60-70 verdiler boru değil.

Demin attığım orta saha rotasyonları da çok iyi, sağ tarafa da Savinho’yu alacaklar, aslında bayağı iyi kadroları var. Stoperler yılan zaten.

Gündemde olan da var daha önce adı geçen de bakalım hangisi gelecek.

kale- günay, donnaruma biraz hayali ama gardi bunun peşinde eminim..
stoperler- davinson, akanji, akerim, arda
bekler- singo, eren, sallai, jakops
ortasaha- bissouma, lemina, torreira, sara
kanatlar- yunus, barış, sane, zaniolo
forvet- osimhen, icardi

rekabeti üst düzey 20 kişi.. bundan da daha iyi kadro bir daha da yapamayız.. ilk ve son olur muhtemelen. olmuşken tam olsun..

Geri
Üst Alt