Ulan trabzonda trabzonlular yaşamıyor istanbula, samsuna falan kaçmışlar. Manken gibi italyanın yaşayacağını zannediyorsunuz.

Her gelen tff bu ülke futboluna hicbirsey katamiyacaklari icin.Zira o liyakata bilgi birikime sahip degiller. mış gibi gorunmek amaciyla bu yabanci kuraliyla oynayip duruyor.Kardesim su kurali salin artik serbest birakin isteyen alsin istemeyen almasin ne bicim insanlariniz siz yahu.
En mantıklısı UEFA'nın yabancı kuralıyla birebir aynı olması.

Singo, Bissouma, Akanji, Kaleci ve Hakan gelirse mükemmel olur.
Beni tek endişelendiren BAY ile bağların tamamen kopma ihtimali

Hoca, Baris yokken bile Zaniolo yerine Eren ile başladı; Zaniolo gidecek zaten, Bissouma transferiyle herhangi ilgisi yok.

Singo, Bissouma, Akanji, Kaleci ve Hakan gelirse mükemmel olur.
Beni tek endişelendiren BAY ile bağların tamamen kopma ihtimali
Bunların hepsinin gelebilmesi için kalecinin mutlaka u23 olması gerekiyor. Bissouma işinden sonra Akanji işi olmaz yüksek ihtimal. Lemina'yı oralarda kullanır Buruk Bissouma ile süreleri bölüştürmek için.

Ha tabi Singo ve Bissouma da gelmedi hani.

Bunların hepsinin gelebilmesi için kalecinin mutlaka u23 olması gerekiyor. Bissouma işinden sonra Akanji işi olmaz yüksek ihtimal. Lemina'yı oralarda kullanır Buruk Bissouma ile süreleri bölüştürmek için.
Valla kaleci ismini bilerek yazmadım. Ya u23 ya da yerli olacak gibi

neyse en azından orta saha da önceliklerden biri olarak görülüyor bu kez

bakarız yaeee zihniyetiyle yaklaşmamışlar

City forumunda Galatasaray'ın Ederson'a City'nin beklediği paraları asla vermeyeceğini gerekirse son güne kadar bekleyeceğini öngördüğümü yazmıştım. Fuckingler başladı tabi. Süreç beni haklı çıkarırsa bir çıkarmam daha olacaktır Manchesterlı kekolara.

Geri
Üst Alt