Bu Dincer Azaphan’i bir tek ben mi cok itici buluyorum? Baskalarinin uzerinden hep marketing yapiyor. Hayrina birseyler yapacaksan gizlice yap. Sosyal medyada bagirip cagirarak olmaz bu isler.

ee ne guzel inanlari yardim ediyor

yapsin sanane ?

Ayakları iyi değilmiş diyince ersinin irkilmesi komik olmus.

Su sekil gibi:

laugh-the-office.gif

Bu Dincer Azaphan’i bir tek ben mi cok itici buluyorum? Baskalarinin uzerinden hep marketing yapiyor. Hayrina birseyler yapacaksan gizlice yap. Sosyal medyada bagirip cagirarak olmaz bu isler.
Bulmuş kendine bir reklam kanalı oradan yürüyor. Eskiden lig TV kameramanlarina para verirdi kendisini çeksin diye şimdi buradan yürüyor.

Sosyal medya üzerinden insanlarla iletişim kuruyor sonuçta. Görünmeyen yardımları da vardır belki bilemeyiz.

zanyaro'yu veririm ama ts'deki ukraynalı sutoperi isterim
üzerine para da verilir.
o adam iyi.
sene sonu transfer yapar.

Ya olum hadi bilmiyon etmiyon izlemiyon tamam. Ama sosyal medyada mi karistirmiyorsun hiç. Ulan 1.5 aydir paslarinin editi vs donuyor lan :asd:

Bitti bitti periyot. Yakın zamanda şu olacak yakın zamanda bu olacak. Sizin yapacağınız muhabirliye....

Zaten gönderilecek 1 hafta içinde. Takımda kakma şansı yok. Satamayacagina göre mecbur kiralayacaksin. Sanki bir şey biliyormuş gibi konuşuyor. Azcık aklı olan bunu bilir.

Arka taraftar başka işleri yoksa kanunsuz vb. ben çok hazzetmesem de en azından yardım yapıyor. Saçma sapan şeyler yapıp gündem ve reklam yapmasındansa yardım ederek yapsın buna daha çok ihtiyaç var günümüzde.

Semedo sonrası Bissouma da fb yaparsa bir dakika durma dursun burada çık git bilader. Rezil herifler ismi geçen 1 kişiyi bile indiremediler. Bir çöpe bile sahip olmayan takım daha çok daha hızlı transfer yapıyor bizden. Simitcisine de bıyıkcısına da sokucam kulübe bak kimlerle uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt