Her kucuk detayi gectim...
3-4 gunde toplamda potansiyel 5 KAP(gelen 3 giden 2 ) gelecegine inancimiz var mi?

Yedekte Zaniolo'nun olması Kutucu'nun olmasından iyidir imho. O yüzden 10-15 teklif yoksa hiçbir yere göndermem bu saatten sonra. Geçen sene en büyük dertlerimizden biri yedeklerden gol katkısı alamamaktı. Zaniolo bunu her türlü yapar.
Tamamen kaleci denklemine bakiyor bu durum su an

CL listesine kadar en fazla bir adam gelir. Taraftar tepkisine karşı da Kavukçu çıkar transferin son gününe kadar uğraşacağız der. Son güne kadar da max 1 adam daha gelir. Osimhen’i, Sane’yi getirdiğimiz transfer sezonunu bile rezil şekilde yönetti Dursun ve timi.

Kadroda çok eksik var. Ben f/p açısından hatalı bir kaleci transferi yerine Günay Güvenç'le devam etmekte sorun görmüyorum. Hele de Singo, Bissouma gibi takımı çok öne taşıyacak adamlar gelirken. U24 kotasından potansiyelli bir sol stoper ve bir yedek kaleci (mesela Temirlan Anarbekov) alıp oyuncu kaybetmeden transferi tamamlamak lazım. Roma bir günde kurulmadı, kadromuz bu transferlerle çok iyi.

Güvenç/Anarbekov/J. Yılmaz

Singo/Ayhan
Sánchez/Ünyay/Baltacı
Bardakcı/TRANSFER
Jakobs/Elmalı/Karataş

Bissouma/Lemina/Akman
Torreira/Kutlu/Ey. Aydın

Sané/Zaniolo
Sara/Akgün
B. Yılmaz/Sallai/Er. Aydın

Osimhen/Icardi/Kutucu

Yedekte Zaniolo'nun olması Kutucu'nun olmasından iyidir imho. O yüzden 10-15 teklif yoksa hiçbir yere göndermem bu saatten sonra. Geçen sene en büyük dertlerimizden biri yedeklerden gol katkısı alamamaktı. Zaniolo bunu her türlü yapar.
Bu görüşe katılırım ama kalecinin olmaması, sağ bekin olmaması, orta sahanın sayıca eksik olması, sol stopere takviye gerekmesi gibi durumlar var. Son 2 sezonda max 2'şer gol atmış Zaniolo'nun yedekten skor katkısını bunların hangisine tercih ediyoruz esas dert o. Kaleci ve sol stoperi genç almak da kolay değil gibi.

Bu saatten sonra kaleci gelirse Donnaruma gelir. Onun dışında birinin geleceğini sanmıyorum, Günay’la devam ederiz.

Bu görüşe katılırım ama kalecinin olmaması, sağ bekin olmaması, orta sahanın sayıca eksik olması, sol stopere takviye gerekmesi gibi durumlar var. Son 2 sezonda max 2'şer gol atmış Zaniolo'nun yedekten skor katkısını bunların hangisine tercih ediyoruz esas dert o. Kaleci ve sol stoperi genç almak da kolay değil gibi.
Seviye farkını da düşünelim. Zaniolo bu takımda 34 maç ortalama 30-45 dk oynasa 15+ gol katkısı yapar. Lig öyle bir lig. Buna rağmen gol katkısı veremeyen yedeklere sahiptik geçen sene. 3-4 farklı mevkiyle uğraşırken, Barış Alper durduk yere kazık atmışken, Zaniolo'yu iyi paraya satmadıkları takdirde oraya takviye yapabileceğini düşünmüyorum yönetimin.

Pazartesi Singo anlaşıldı dendi gelmedi, salı günü Bissouma anlaşıldı ama gelmedi. Bakalım bu gün kim ile anlaşıp almayacağız.

Ederson'a hatta Lammens'e harcanacak para kafamda soru işareti. Bissouma ve u23 stoper alıp kaleyi Günay'a emanet edip ona bir yedek almak da kötü bir fikir gibi gelmiyor şu an.
Edersona 8 li maaslara karsiyim
Lammens profilini dogru buluyorum ama ikna icinde 500k alan adami utd elinden alacaklar siye 2.5-3 flaan verirlerse ona da karsiyim

Bu gecikmede bonservis her sekilde girecek zaten

Lammens United'i istedigini yonetimine iletmis. United'in ilk teklifi 20 milyon euro ama Royal Antwerp az bulmus, bonuslarla beraber en kotu 25 cikarmak isterlermis.

Bu cocugu almak isteseydik bile gec kaldik cunku oglan illa United diyormus..

Kuraya başka da mı gidiyor bu sene vay vay

Geri
Üst Alt