Donna bayağı paragöz bir herif son gün bize kalırsa Araplar falan salça olur.

Umarım Avrupa'dan uzaklaşma fikrine girmemiştir.

Her gün biri geliyor, imza atan yok. Derde koydular anasını satayım milleti. Adı geçen transferler doğruysa Kalecinin 2002 li olması şart oldu.

Kiralik disinda imkansiz. Hic bir yerle anlasamazsa psg ile maas bolunerek bir seyler sunulabilir belki ama cok utopik bir ihtimal
Bence oluru var. Bizimkiler ayni zamanda hem City'yi hem United'i Ederson ve Lammens ile oyaliyorlar. PSG istemedigi adami tribune gonderecek degil, Baris ta buyuk ihtimalle SL'ne yazilmayip arabistana dehlenecek. Yani oradan bir para gelecek. Dananin kuyrugu 1 Eylul'de kopacak.

Buyuk bir risk mi? Evet, ama bu kadar sessizligin baska anlami olamaz. Eger kaleci bakmiyorlarsa kesinlikle Okan'i ikna etmislerdi Gunay ile idare et diye.

Butun bunlar bir fantezi de olabilir. O zaman hic bir sey yapmasalar da bir tek sagbek alsalar ona da fitim bu saatten sonra. Onu da beceremezlerse kufurlerimi biledim bekliyorum.

Ederson için ayakları iyi değil diyenler olmuş oha

4lü savunmayı singo sanchez lemina eren şeklinde dizmek çok mu abes olur önlerinde de torreira bissouma topla çok rahat çıkarız geriden

Valla birileri cenk ergünün kaderini yaşayacak gibi aynı dönemin fragmanını izliyoruz önceden, acaba kime çıkacak piyango

fb space dinliyorum akıllı bir adama denk geldim lan

adam diyor ki fener hocasına sen git galatasaraya ağzını geleni söyle rahat ol dersen zaman gelir aynı adam sana da ağzını geleni söyler

galatasaraya saygı göstermeyen hcoa sana da saygı göstermez dedi

inanamıyorum şu an

Pro 50-60 maçı anca olan o da kıytırık bir takımda olan bi kaleciye ne 25 verilir ne de cl maçına çıkılır. Yetenekli olabilir ama biz belki tuttururuz diye 25 sıkabilecek takım değiliz.

Ederson'un 1 senede alacağını Lammens'e 4 senede vereceksin ben bu tarz transferlerden yanayım, takımı çok isim isim şişirdik bence, Bissouma için bile 3.5-4ün üzerinde maaş verilirse eleştiririm

Geri
Üst Alt