Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.555
- 39.432
- 3.293
Bissouma haberleri neden bir anda kesildi yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilgaz'da da fena göz varmış. Ocak 2021'de atmış o twiti.
Heis kadroya zaniolo yaziyorsun(bir de kanat bek olarak) tzolakis konusunda sana nasil guvenecegiz ? Hayal kirikligina ugradigimi belirtmek mecburiyetindeyim ankette gittim tzolakisi isaretledim bir de
Lammens ya da 2002li kriterde kaleci gelmezse kontenjana takilir(ya da zaniolo yollamazsan)Bissouma haberleri neden bir anda kesildi yaw
zaniolo [kalır ise] 2 3 ay içinde ii işler yapar heis
Giren rakiplere girer artık.Kavuştuk ama 30 girdi, ileride bize başka türlü girmez inş
Sallai fazlalık aslında kadrodaLammens ya da 2002li kriterde kaleci gelmezse kontenjana takilir(ya da zaniolo yollamazsan)
O kisim cozulene kadar bekleniyordur
Soyle bir donemde su konunun cortlamasi inanilmaz bir sey ya.Barış konusu ne olacak, tolgahan köyüme giderim gerekirse ama oynamam diyormuş yazıyordu en son
Sallai hem bek hem kanat rotasyonu ama acikcasi.Sallai fazlalık aslında kadroda
Zanioloyu yollayacağıma onu yollarım
Barış konusu ne olacak, tolgahan köyüme giderim gerekirse ama oynamam diyormuş yazıyordu en son
Büyü yapılmış gibi davranıyorSoyle bir donemde su konunun cortlamasi inanilmaz bir sey ya.
Bir de soyle bak, hain fenere 30 CL yuzunden bir 25-30 falan da kendi bonservisinden soktu. Nesen yerine gelecektir.Kavuştuk ama 30 girdi, ileride bize başka türlü girmez inş
Benim içim almıyor artık kadrolara yazmaya o çocuğubu konuyu son güne bırakmadan netleştirmek lazım
herşeye hazırlıklı olmak lazım