Daha önce bi mesajda uzuuun uzun yazmıştım şimdi üşendim bulmaya

Ederson kalecilik meziyetlerinin gerilemesi için daha genç yaşta sayılır, 30'lu yaşlarında refleksleri azalan kaleci mi olur aksine en prime dönemlerini açarlar

Problemi mental. Herkesin doygunluk seviyesi farklıdır. Bu adamın bir sporcu olarak başarıya, ünvana, paraya, kupalara vs aşırı doymuş olduğu düşünüyorum. Bence bireysel olarak hiçbir hedefi kalmadı. Bu kafa yapısındaki hiç kimse o aç, hırslı haliyle aynı performansı sergilemeyez, insanın tabiatına aykırı

Hafiften bir Can Karabacak kokusu geldi

Barış konusu ne olacak, tolgahan köyüme giderim gerekirse ama oynamam diyormuş yazıyordu en son
Bu gün takım ile antrenmana çıktı. O yüzden öyle bir düşüncesi vardıysa bile kafasından silinmiş belli ki. Bu saatten sonra satış olması zor istediğimiz parayı vermeyecekler gibi. Babası ve Barış ile falan konuşur başkan olaylar çözülür bence.

Zaniolo 30 yasinda en iyi ihtimalle serie B'de olur gibi geliyor..Keske 10-12 verseler de gondersek

mental sorunlu bi herif ama odaklanması sağlanabilirse çok efektif olabilitesi var

doğal fizikli adam olduğu için ümit kesmek yerine doğru yönlendirmek gerekiyor

Zaniolo'yu paketleyin.

Bari dogru surec yaz yav

Lammens olursa bissouma gelir
Baska kaleci olursa zaniolo gidisine bagli

Bunlar olurken 1 tane de 2002 li gondermek sart, ve cuesta.

Gidip zaniolo lincletecek simdi .

Biraz fener bjk kontenjani nasil bosaltacak onuda konussa su medya.

Kaleciyi u23 alırsan zanyolayi gondermene gerek yok burhan gece gece adami hasta etme.

Geri
Üst Alt