Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.212
- 28.380
- 3.183
Vasco ile görüşmeler devam ediyormuş, isteklilermiş. Onun dışında İtalya'dan ilgi varmış yine kendisine. Cılız bir Santos söylentisi de var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasco ile görüşmeler devam ediyormuş, isteklilermiş. Onun dışında İtalya'dan ilgi varmış yine kendisine. Cılız bir Santos söylentisi de var.
Biliyorum yav, senin uykunu kacirmaya calisiyorum su anVasco ile görüşmeler devam ediyormuş, isteklilermiş. Onun dışında İtalya'dan ilgi varmış yine kendisine. Cılız bir Santos söylentisi de var.
O da onu diyor zaten. İlk kaleci gelecek ondan sonra Bissouma diyor. Arada Zaniolo giderse her türlü Bissouma gelecek.Kaleciyi u23 alırsan zanyolayi gondermene gerek yok burhan gece gece adami hasta etme.
Bu lammens o kadar iyi mi? Ne olduğu belli olmayan bi velet yerine günayı oynatırım daha iyiLammens net gelmeli bu arada kaleci işinde 2002 doğumlu olursa Bissouma işini çözeriz.
2002'liyi göndermek için süre var. Yusuf'u her türlü kiralarlar bir yere.Bari dogru surec yaz yav
Lammens olursa bissouma gelir
Baska kaleci olursa zaniolo gidisine bagli
Bunlar olurken 1 tane de 2002 li gondermek sart, ve cuesta.
Gidip zaniolo lincletecek simdi .
Biraz fener bjk kontenjani nasil bosaltacak onuda konussa su medya.
O da onu diyor zaten. İlk kaleci gelecek ondan sonra Bissouma diyor. Arada Zaniolo giderse her türlü Bissouma gelecek.
Lammens net gelmeli bu arada kaleci işinde 2002 doğumlu olursa Bissouma işini çözeriz.
Oyle bir yaziyorki, sen ben anliyoruz ne dedigini ama 3 iq adam zaniolo sosyal medyasinda hakaret yazar allahbilir sundan dolayi.2002'liyi göndermek için süre var. Yusuf'u her türlü kiralarlar bir yere.