Antwerp kaleci aldı, Lammens'ten kesin çıkacaklar bir an önce bitirsek şu işi de rahatlasak

Okan hocanın maç yaptığı rakip oyuncu alma geleneği devam edecek gelirse

Manu'nun Donnarumma işine girmemesine anlam veremedim. Bence onların direk ona gitmesi lazım.

Lammens 20-25
Bissouma kiralık 10-12 opsiyon
Singo 30

Bir Osimhen parası daha gidecek stoperi de genç kiralasak bari. Son gün de Zaniolo yerine kiralık fırsat bakarız.

o 3 transfer gelirse bence transferi kapatırız

tek istisna çok çok büyük bir hakan ya da ilkay fırsatı olur diyorum ben

Galatasaray pes etmiyor. Türk ekibi, A-planı olan Ederson'u Manchester City'den kapmakta zorlanıyor ve Lammens için tekliflerini artırdı. Şimdilik, bu teklif Antwerp için yeterli değil. Bilgilerimize göre Lammens'in tercihi de Manchester United ve Premier Lig. [HLN]

Zaniolo'yu her şekilde göndermek lazım, son anda Barış'a 60m teklif gelir satarsak yerine oyuncu almak için yabancı sınırında boşluk olmalı, baktık gördük Barış kaldı 2-12 eylül arası rotasyona 1 yabancı kiralanır

Lammens'i alıp maaş bütçesini düzeltemezsin.

O işin ucu çoktan kaçtı. O yüzden kalecide asla kumar oynayamayız.

Belçika liginde 23 yaşına kadar 60-70 maça çıkmış adama 25 milyon € sıkan büyük kumar oynar.

Kalecide ben tecrübeye gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Maaş tasarrufunu veya satılabilecek adam alma işini kaleciden yana kullanmasınlar bir zahmet.

Bir ton eksik mevkimiz var onlar için yukarıdaki şartları kovalasınlar. Kaleci işi çok kritik bence.

Haberlerden anladığımız planlama Lammens, Singo, Bissouma bakalım sonuç nasıl olacak? Ümitli olmamak lazım. Bizde işlerin planlandığı gittiğini pek görmedim ben.

Vallah yeter sıkıldım patlayacağım artık nerde ulan bu kaleci.

Zamanında transfer dönemi bittiğinde ve kimseyi almadıklarında Apo Albayrak'a küfürü serbest bırakmıştınız burada 15-20 dakikalığına. Oraya doğru gidiyorum şu an. Çok ihtiyacım olacak buna bu gidişle.

Geri
Üst Alt