hadi be kardeşim singo kutusu nerde kaldı

forma
rakiplerin ağzına tekme atmak için krampon
xxxl prezo

ya fb clye giderse

çok gaza geliyorsunuz!
Ben fb nin cl ye çıkmasını istiyorum. Ben barça city ile mac yaparken bunlar zimbru ile mac yapıp yok ülke puanı fln diye aglamasınlar. Ben cl ust düzey takımla mac yaptıktan sonra alanyaya gidiyorsam bunlarda cl de üst düzey takımla mac yapıp antalyaya gidecek aga. Hersey eşit olsun sonra bidaha aglamasınlar

Resmi hesaptan bay paylaşmışlar, hoca ve başkan affettiyse çıkıp özür dilemesi kaydıyla barış ı tekrar kadrolara yazalım

Ben fb nin cl ye çıkmasını istiyorum. Ben barça city ile mac yaparken bunlar zimbru ile mac yapıp yok ülke puanı fln diye anlamasınlar. Ben cl ust düzey takımla mac yaptıktan sonra alanyaya gidiyorsam bunlarda cl de üst düzey takımla mac yapıp antalyaya gidecek aga. Hersey eşit olsun sonra bidaha aglamasınlar
Avrupa Liginde de kol gibi takımlar var. Girmesinler 30 milyon ve + sı az para değil.

Resmi hesaptan bay paylaşmışlar, hoca ve başkan affettiyse çıkıp özür dilemesi kaydıyla barış ı tekrar kadrolara yazalım
barış singo osimhen bissuma ( inşallah) sanchez eren hatta sane yunus tor lemina Allahım bu ne manyak bu ne dosta güven düşmana toto korkusu veren bir kadro

Geri
Üst Alt