Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Burada en suçsuz dursun başkandır

Hatibo kavukçu buruk üçlüsü yürütüyor görüşmeleri, onlar belirli bi aşamaya gelemdiyse başkanın suçu yoktur bence

Bi de buruk ne istediğini tam olarak bilmiyor, muhabirler 5 gün kalmış hala bissouma transferi planlamaya bağlı diyor. Şu planlama neymiş bi göremedik
"Baskan kulubu" denir " transferleri ben yaptim" denir ya. Yoneticisinin yaptigi kotu iste baskana yazar. Bundan kacamaz.

Erden timurdan beri teknik ekip+sportif as transferlerinde falza maliyetler , minimum fayda ile zarar verdi.

Kontenjana tabi oyunculara "kuru fasülye" gibi davranılması çok saçma pek tabi ilk 11 seviyesinde veya ona yakın oyuncular alabiliriz. Bence elimiz kolumuz bağlı değil çok fazla varyasyon var.
Barış gitse kalsa bile farklı farklı senaryolar çıkabiliyor.
Kaleci dahil Zaniolo gittiği durumda
Kaleci-Singo-Davinson-Jakobs-Sallai-Sara-Lemina-Toreira-Sara-Osimhen-İcardi
1 tane daha kuralsız yabancı ile kontenjanda 2 yer kalıyor.
Kontenjanda en kolay bulunacak oyuncular kanatta olur. BAY giderse kontenjanın birine kanat birine sol stoper alınıp orta alana Bissouma veya başka biri kuralsız şekilde eklenebilir.

Zaniolo ile BAY giderse bence 3. santrafora yerli alternatif var ise değerlendirmemiz gerekir. Bertuğ Yıldırım kiralık vs.

Orjini savunma olan 3 adet yabancı adam var şu anda (Davinson,Singo,Jakobs) bence buraya 1 tane daha en azından kontenjan vs bakılmaksızın yabancı eklenmeli zira elimizde o bölge için kaliteli yerli az var. Sayısal olarak o bölge bollaşmalı kanaatindeyim.

Nasil bir *Deadline Day* moduna giriyoruz belli degil.

Bi ara beerschotta siyahi bi ortasaha vardı burada nöbrtini tutuyorduk sonra ingiltereden bi takım aldı kimdi o

"Baskan kulubu" denir " transferleri ben yaptim" denir ya. Yoneticisinin yaptigi kotu iste baskana yazar. Bundan kacamaz.

Erden timurdan beri teknik ekip+sportif as transferlerinde falza maliyetler , minimum fayda ile zarar verdi.
Peki iyi iş neden hiç yazmaz mesela? İyi işlerde o yaptı bu yaptı kötü işte başkana yazar. Hakkaniyetli değil bana göre. İyisiyle kötüsüyle yazmalı.

Peki iyi iş neden hiç yazmaz mesela? İyi işlerde o yaptı bu yaptı kötü işte başkana yazar. Hakkaniyetli değil bana göre. İyisiyle kötüsüyle yazmalı.
E yaziliyor iste o yuzden oyle bakiyorum. İyi gunde baskan kulubu, transferleri baskan yapar , onder odur diye ele alinmiyor mu iste? Transfer sinirlari icinde bu arguman bu arada. Projeler vs apayri konu oraya girmiyorum.

Suclu, hatali, ise yaramaz kimse yonetimde farketmez-baskana baglaniyor iyisi de kotusu de gunun sonunda. (hatip istisna kotu oldugu icin ayriliyor) .

Gecen yazdan beri ayrica alinmasina Ok diyip kullanmayan hoca (gorunende tabi boyle) . Surekli pahali isler. Surekli yuksek maaslar.

2024 te gelen yonetim , teknik ekip vs totalden transferde net planlama yapamiyor.

E yaziliyor iste o yuzden oyle bakiyorum. İyi gunde baskan kulubu, transferleri baskan yapar , onder odur diye ele alinmiyor mu iste? Transfer sinirlari icinde bu arguman bu arada. Projeler vs apayri konu oraya girmiyorum.

Suclu, hatali, ise yaramaz kimse yonetimde farketmez-baskana baglaniyor iyisi de kotusu de gunun sonunda. (hatip istisna kotu oldugu icin ayriliyor) .

Gecen yazdan beri ayrica alinmasina Ok diyip kullanmayan hoca (gorunende tabi boyle) . Surekli pahali isler. Surekli yuksek maaslar.

2024 te gelen yonetim , teknik ekip vs totalden transferde net planlama yapamiyor.
Alındığını pek görmedim ben.

singo da gelmiş fener elenmiş kaosa girmiş akşam kura çekimi var takım çok iyi

barış olayı olmasa dört dörtlük yazdı

barış maalesef kekremsi bir tat bıraktı

Tatilde bile insanı mutsuz eden bi takim

Bissoumayi açıkla da lammens veya resstens al cinsini mincikladiğimin takımı

Geri
Üst Alt