- 6 Eylül 2014
- 83.339
- 56.871
- 4.283
Furkan'ım bisoumayi al bizeeski haline dön bu sürekli olumsuz pompala nerden çıktı seni tanımasam full böyle sanacam bırak şu işleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan'ım bisoumayi al bizeeski haline dön bu sürekli olumsuz pompala nerden çıktı seni tanımasam full böyle sanacam bırak şu işleri.
yordu, ne güzel döndün eski musap gibi takıl sana yakışmıyor bu olumsuzluk.Biraz gecen transfer dönemlerinden, cogu totem zaten
Net sallıyor ya. Taremi’yi kendileri sepetlemek istiyor zatenTrtsporda bizzat hakan üzerinden sordular sallıyor.
Riera’nın pozisyon bilgisiyle Sallai bir mi yav? Riera tamamen rakibe göre pozisyon alarak savunma yapıyordu. Sallai biraz pataküte.Sallai ile sağ bekte bizi rezil ederler diyen yeni nesil bebelere, 2012-13’de Riera ile yapılan şovu bilen gurmeler kıçıyla güler.
İspanya milli takım sol kanat adamını sol beke çevirdik, üstelik Sallai gibi dinamik de değildi. Çeyrek final gördük, neredeyse Real’i eliyorduk.
Zaten su 3 gün bitsede rahatlariz artik. Benide fena yordu ilk defa bir dönem bu kadaryordu, ne güzel döndün eski musap gibi takıl sana yakışmıyor bu olumsuzluk.
Max 2 sene yararlaniacaksin ardindan fiziksel olarak cok dusecek, degmez. Kaldi ki dusunce yapisi da sikintiliBurhancan 10 milyona biter demişti dün
Riera’nın pozisyon bilgisiyle Sallai bir mi yav? Riera tamamen rakibe göre pozisyon alarak savunma yapıyordu. Sallai biraz pataküte.
hakan ucuza gitmesin diye ısmarlama haber. başkan pat diye düştü bunun üzerinden toparlama.Net sallıyor ya. Taremi’yi kendileri sepetlemek istiyor zaten
Yıllık 3 m isteyen sakatcan nijmegene gitmis heheh
Ahmetcan kaplanKIM MURADIM
Zaten bu is cok zor oldugu icin ses getiriyor. Ben bu iki takimdan puan cikarma sansimizi %5-%10 arasi goruyorum.bu arada city ve lpooldan puan aldığımız an acayip fiyaka yaparız
ingiliz takımlarını yenen her takım büyük pr yapıyor dünysda
çok ses getiriyor
interi yensen okadar ses getirmiyor
Evet. Nasıl oyuncu?mawissayi mi diyosun