- 31 Aralık 2015
- 13.090
- 8.292
- 1.488
Aslında hakan'da, bissouma'da bize lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pamugu tikadilar evetŞimdi bu CL'den AL'ye geçiş oluyor mu artık? Önü tamamen kapandı mı?
A.kupalarınişi bitsin +1 gelir son 12 gün içinulan 14+2 olmalıydı şu soktuğumun yabancı sınırı yaw
Liverpolu manuyla karıştırmadiysa birşey bimiyorumson uc senede bir tane macini acip izlememistir hiyar agasi
kadrosundan uc kisi say desen sayamaz
Closed.Şimdi bu CL'den AL'ye geçiş oluyor mu artık? Önü tamamen kapandı mı?
Şimdi bu CL'den AL'ye geçiş oluyor mu artık? Önü tamamen kapandı mı?
Hiç belli olmaz. Oster'in oynadığı yerde o da oynar.
Dur daha ortasaha gelecek.bit ulan lanet transfer dönemi bit
Keşke olsaydı ama artık öyle bir durum kalmadıŞimdi bu CL'den AL'ye geçiş oluyor mu artık? Önü tamamen kapandı mı?
Ben muhabirler onlar bunlar kolpa sov yapar diye bekliyordum su an cit yok yav.Nerde ulan transferler
Evet kapandı.Şimdi bu CL'den AL'ye geçiş oluyor mu artık? Önü tamamen kapandı mı?
Denemek lazım reis. Sallai'den de sağ bek olmaz diyorduk zart zurt sarı kartlık faul yapıyor diye. Düzeltti kendisini mesela.Birebir müdahaleleri falan dengesiz. En arkada oynayacak adam değil.
Gravenberch erken sarı kart gördü, McAlister'de yoktu o yüzden Newcastle orta sahayı çok domine etti, ona rağmen kazandı Liverpool, szoboszlai de sağ bek oynadıHoca Newcastle liverpool maçını etüt etmeli newcastle 10 kişiylen puan alıyordu ezilmedi de
Hiç isim çıktı mı orta saha +2 için ben görmedim ?sadece hakan ç. yeterli mi sizce os rotasyonu icin, bence degil ama sol stoperde lazım kaleci de aynı sekilde. yönetim napar bilemiyorum. hakan c. ile kapatacağız sanki orta saha işini. bissouma tarzı bi profil lazımdı bence. hatta +2’ye uyan genç bir isim harika olurdu