- 18 Temmuz 2009
- 81.711
- 238.604
- 5.093
Depay mevzusunu kapatın derim, o iş imkansız.
Auba gidiyor zaten, o kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
depay-shamar/sefer-yunus
-------mertens--------
olacak gibi
Taylan,akbaba ve Ömer verip bir şey almasak daha iyi olmaz mı?Alanya'ya Taylanı verelim Efecanı versinler.
oranın mandalinası da fena yaw. unideyken mersinde yediğim meyvelerin tadını başka bir yerde bulamadım(en az 4-5şehir)Kilinca karşılık muz mandalina falan verseler de ses etmem

Sivas maçında 90 dakika izledim. O maça ozelse okey ama öyle oynayacaksa kötü. Aşırı isteksiz ve pas hatasi yapmıştı.neden gayet teknik herif.frikik kullanıyo ve topla arası iyi,golde atıyo.mert hakandan daha iyi
sen haberlerden uzak kalmışsın reis. juve depayden vazgeçti milik aldılarDepay gelmez renktaş Juve çözer onun işini
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 sezonluk çileye son vermemiz gerekir
Niye insanın hevesini kursağında bırakıyorsun. Okusan hepsini faydalı bir yazı yazmıştım ama. Ayıp ayıp emeğe saygı![]()
Depay haberi bile yok piyasada mikser Sami karıştırdın ortaligi
umut güneş sakat sanırım.leroy fer manyagı ilen oynuyor.bi de 3-5-2 oynayınca yük ona bindiSivas maçında 90 dakika izledim. O maça ozelse okey ama öyle oynayacaksa kötü. Aşırı isteksiz ve pas hatasi yapmıştı.
Depay mevzusunu kapatın derim, o iş imkansız.
Auba Chelsea yaparsa Barça Depayi tutar o zaman bir şekilde olmaz o iş. Sen sağlamsa Draxleri düşün ben ordan bir sürpriz bekliyorumsen haberlerden uzak kalmışsın reis. juve depayden vazgeçti milik aldılar
Memphis geldikten sonra Moussa Dembele kolay
Akbabus Efecan takasi sampiyonluk hamlesi olur
Iki altyapidan yetisme sag kanat ise #klas olur
dizden sakat gozukuyor tmdeAuba Chelsea yaparsa Barça Depayi tutar o zaman bir şekilde olmaz o iş. Sen sağlamsa Draxleri düşün ben ordan bir sürpriz bekliyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne Efecani yahu, delirdinizmi siz.
Super lig disinda lig izlemiyormusunuz siz?
Nwakaeme ile Efecan nedir yahu.