- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Ronaldo Marsilya dedikodulari var. Manchester maasinin yarisini ödeyecekmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo Marsilya dedikodulari var. Manchester maasinin yarisini ödeyecekmis.
ooo tudor ve ronaldo resmen "i want to see bloooooodd" diye bağırıyor.Ronaldo Marsilya dedikodulari var. Manchester maasinin yarisini ödeyecekmis.
Kimsenin Ronaldo yu istememesi beni üzüyor acikcasi. Marsilya ya düsecek bir adam degildi.ooo tudor ve ronaldo resmen "i want to see bloooooodd" diye bağırıyor.
akıllı davranıp manu'yu tartıp gitmeseydi şimdi hala efsane olduğu takım tarafından istenebilirdi. Ancak öyle bir zamanda geldi ki maguire bile takım kaptanı.Kimsenin Ronaldo yu istememesi beni üzüyor acikcasi. Marsilya ya düsecek bir adam degildi.
Arsenal doktorlari sakatligini degerlendirip yollamaya karar vermis. Iyi oyuncu hatta Sancho dan pek bir farki da yok ama sakatligi soru isareti :/
İçerideki bazı maçlarda kaleye Okan geçebilirYabancı kanat şart, alalım. Yalnız yerli olayını nasıl yapacağız ? Şu ana kadar pek güven vermedi ama mecburen Abdülkerim'i yazdık, hadi diyelim ki zorlayıp sol beke de Kazım'ı yazdık. Ee 3. kişi kim olacak ? Suso sağ kanat, e bizim sağda Yunus var. Suso'yu alıp yedek oturtamayız.
Muslera bence sezona çok iyi başladı. Onu değiştirmek ritmini de bozabilir.İçerideki bazı maçlarda kaleye Okan geçebilir
KolpaymisRonaldo Marsilya dedikodulari var. Manchester maasinin yarisini ödeyecekmis.
Juventus 'a hiç gitmeyecekti en büyük hatayı orada yaptı .Kimsenin Ronaldo yu istememesi beni üzüyor acikcasi. Marsilya ya düsecek bir adam degildi.
Messiyle ayni takimda izlesek olmaz mı knkRonaldo, Ligue 1'e falan gitmez. Gecelim onu.
Yok yav o sadece FIFA veya PES de olabilir.Messiyle ayni takimda izlesek olmaz mı knk