Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.735
- 17.564
- 1.998
The Office'e mi yoksa buna mı başlasam önce.Onat ustada sormussun ama atladim
Parks and Recreation
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Office'e mi yoksa buna mı başlasam önce.Onat ustada sormussun ama atladim
Parks and Recreation
Rakipte stoperlerin hangisi abdulkerimden iyi?
Tudorla başladığımız sezon içerde 16 G 1B ile sezonu tamamlamıştık ...Pandemiden önce evimizde oynanan basaksehir ve besiktas maclarini alsak,basaksehirin 6,trabzonun 3 puan onunde haziran 2020de son 6 haftaya lider giriyoruz.rize macini kaybetsek dahi şampiyonluk gelirdi bence.icerdeki maçlar önemli,sampiyonluk içerdeki istatistikle geliyo bizde birazda
Niye acabaEwt yine pva boklanıyor.
Ofis bitirip sonra buna gecmistim ben.The Office'e mi yoksa buna mı başlasam önce.
pandemiden sonra icerde trabzonu yensen,basakla berabere kalsan yine sampiyonluk geliyonasil bi firsat tepmek bu
ustat senin rütben niye söküldüGelmiyordu.
Kalan maçlarda çok puan kaybettik tek galibiyet Göztepe ile 33. Hafta da.
Başakşehir ve Trabzon'u yenip son dakika puan kaybettiğimiz Antep ve Antalya maçlarını bile alsak
Başakşehir-67
Galatasaray 65
Trabzon-62
şeklinde olacaktı.
Yok ben onu icerdeki besiktas ve basaksehir maclarini aldigimizi varsaydiktan sonra yazdim abi.pandemiden once o icerdeki iki maci alsan,sonrasindaki maclarda icerde trabzonu yenip,disarda basaksehirle beraberlik alsak geliyoduGelmiyordu.
Kalan maçlarda çok puan kaybettik tek galibiyet Göztepe ile 33. Hafta da.
Başakşehir ve Trabzon'u yenip son dakika puan kaybettiğimiz Antep ve Antalya maçlarını bile alsak
Başakşehir-67
Galatasaray 65
Trabzon-62
şeklinde olacaktı.
ustat senin rütben niye söküldü
Dogrudur da Baris Savas ve Semih Cigdem’in bile rütbesi var üstat16 yıldır buradayız rütbe ve makam için sevmedik biz.
Yok ben onu icerdeki besiktas ve basaksehir maclarini aldigimizi varsaydiktan sonra yazdim abi.pandemiden once o icerdeki iki maci alsan,sonrasindaki maclarda icerde trabzonu yenip,disarda basaksehirle beraberlik alsak geliyodu
The Office'e mi yoksa buna mı başlasam önce.
Dogrudur da Baris Savas ve Semih Cigdem’in bile rütbesi var üstat