Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandemiden önce evimizde oynanan basaksehir ve besiktas maclarini alsak,basaksehirin 6,trabzonun 3 puan onunde haziran 2020de son 6 haftaya lider giriyoruz.rize macini kaybetsek dahi şampiyonluk gelirdi bence.icerdeki maçlar önemli,sampiyonluk içerdeki istatistikle geliyo bizde birazda
Tudorla başladığımız sezon içerde 16 G 1B ile sezonu tamamlamıştık ...

Evander'i ne yapacaksınız yav? Fener'deki lincoln gibi bir adam. Maç içinde 2 artistik hareket yapıp casper'a bağlayacak bir elemana benziyor (oyuncuyu hiç izlemedim)
Bize Sneijder gibi sahaya karakter koyacak adam lazım.

pandemiden sonra icerde trabzonu yensen,basakla berabere kalsan yine sampiyonluk geliyo😣nasil bi firsat tepmek bu

Gelmiyordu.

Kalan maçlarda çok puan kaybettik tek galibiyet Göztepe ile 33. Hafta da.

Başakşehir ve Trabzon'u yenip son dakika puan kaybettiğimiz Antep ve Antalya maçlarını bile alsak

Başakşehir-67
Galatasaray 65
Trabzon-62

şeklinde olacaktı.

Gelmiyordu.

Başakşehir ve Trabzon'u yenip son dakika puan kaybettiğimiz Antep ve Antalya maçlarını bile alsak

Başakşehir-67
Galatasaray 65
Trabzon-62

şeklinde olacaktı.
ustat senin rütben niye söküldü

Gelmiyordu.

Başakşehir-67
Galatasaray 65
Trabzon-62

şeklinde olacaktı.
Yok ben onu icerdeki besiktas ve basaksehir maclarini aldigimizi varsaydiktan sonra yazdim abi.pandemiden once o icerdeki iki maci alsan,sonrasindaki maclarda icerde trabzonu yenip,disarda basaksehirle beraberlik alsak geliyodu

Yok ben onu icerdeki besiktas ve basaksehir maclarini aldigimizi varsaydiktan sonra yazdim abi.pandemiden once o icerdeki iki maci alsan,sonrasindaki maclarda icerde trabzonu yenip,disarda basaksehirle beraberlik alsak geliyodu

Başak ile berabere kaldık zaten ve maçı domine etmiştik.

O sene hakem ve pandemi arası sonrası çok kötü dönmemize yazar eşit oranda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt