Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
eşşekbahçe muhtemeln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atletik sprinter tempolu road runner boey yok maalesef
Raporla geç rtaş yönetim düşünür cezayı kayıtsız kalmayızEvet bana Boey satilmali dedigim icin kus diyenler ne bedel odeyecek??
Ben secebiliyo muyum cezayi. 30 Agustos zafer bayramindan 9 Eylul Izmir'in kurtulusuna kadar forumdan uzak tutulsunlar. Nobet de ziyaretcilere kitlensin. Nasil fikir.
beyinsiz topçuyla işimiz yok renktaşAbi bu Belotti harbiden de salak galiba yaw.
4m euro kemiksiz teklif ettik, dunyanin en guzel sehiri Istanbulda muhtesem NEF villa'larda yasamak varken, Romaya tercih etmek de nedir.
Artık sakalım da var neden beni dinlemiyorsunuz
Raporla geç rtaş yönetim düşünür cezayı kayıtsız kalmayız
Naber kapşalonartik yaslandin
1 kilo da bana sarsın neymiş o peynir abi özelliği neBana 2 kg Gouda peyniri göndersinler ceza olarak nasıl fikir ?
Hayir gammaz degilim.Raporla geç rtaş yönetim düşünür cezayı kayıtsız kalmayız
1 kilo da bana sarsın neymiş o peynir abi özelliği ne
Geçen sezonun konferans şampiyonu Roma'ya net 2.8m euro +bonusa gitmesine akıl sır erdirmek mümkün değil cidden. haklısınAbi bu Belotti harbiden de salak galiba yaw.
4m euro kemiksiz teklif ettik, dunyanin en guzel sehiri Istanbulda muhtesem NEF villa'larda yasamak varken, Romaya tercih etmek de nedir.
Forumun işleyişi için var raporlama butonu Ali bey gammazlık değil bu her gün onlarca rapor geliyor kimseyi gammazlık yapıyor diye düşünmeyelimHayir gammaz degilim.