Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.035
- 101.260
- 5.238
gerginliğe son verelim tatlım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anarşizm mi yapıyorsun KKKBir GSC klasigi: "raporla gec"
Şu adam keşke gelse. Kimsenin seks hayatı umrumda değil. Yapanlar düşünsün onu biz sahaya bakmalıyız.
sorun seks hayatından çok Wanda küstüğü zaman bu da ergen gibi davranmasıŞu adam keşke gelse. Kimsenin seks hayatı umrumda değil. Yapanlar düşünsün onu bazı sahaya bakmalıyız.
UEFA, şikecilere ceza vermeeeez!fenerbahce disinda hic bir takim olamaz bence
.Aferin boyle yola gelin uslu olun.
Kosmerim senin yorumu görmemişim imza attım sayBenim yorumunun nesi vardi
niye imzanı atmiyorsun !!

Yaprak kımıldamıyor.Kolpacilar bile sallayacak oyuncu bulamiyor galiba. Hic haber yok
Kusura bakma hocam senin mesajını alintilayarak cevap vericem Ali bektas ismindeki şahsa.
Bu adam sadece Boey icin yazmadi bu arada. Boey ile ilgi yazdığında direk şunu kastediyo biraz eski olayları ile birleştirince. Ben Galatasaray in o bölgede adam kaybetmesini ve alternatifsiz kalmasını istiyorum direk bunu diyo aslında.

Vay arkadaş ne askmis bee. Sonunda wanda ya dul bir Türk hatun arkadaş bulcam direk ilk celsede bosatir bunlarısorun seks hayatından çok Wanda küstüğü zaman bu da ergen gibi davranması

gerginliğe son verilmeli
Yaw gülüyosun da senin profil foton bile sakat laa

Daha neyi inceleyecen lan. Foto attim ya. Adam beni engellemis fotoyu bile goremiyor hala konusuyor. At sunu konudan. Asayisi boyle mi sagliyon. Isimde gucumde bir uyeyim. Gelip beni rahatsiz ve tahrik ediyor. Desene kus degilmis falan diye. Yeter beİnceleyelim rtaş