Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8.5-9 diyorlar
haberde icardi psgye iyilik yapmayacak denilmiş. psg icardinin maaşının %65ini falan vermezse bu transfer olmaz
Oturup izlemedim ama denk geldiğim maclarda cezahasinda cok tehlikeliydi. italyanin icinden gecti.2021 de psg ile 28 mac 13 gol 6 asist gayet iyi.gecen sezon sans bulamadiicardi hareketli bir adam mıydı yoksa jardel gibi mi
psg de icardiye pas atanlar neymar-messi-mbappe filan bizde nasıl olacak acaba. Bize gelen forvetin takımı oynatması lazım.
Maasinin bir kismini psg vercek mecbur,biz o cercevede yurutuyoruzdur zaten bro görüşmelerihaberde icardi psgye iyilik yapmayacak denilmiş. psg icardinin maaşının %65ini falan vermezse bu transfer olmaz
“Info: Galatasaray has started discussions with the entourage of Mauro Icardi. First oral offer made to the player.”
“Info: Galatasaray has started discussions with the entourage of Mauro Icardi. First oral offer made to the player.”
biliyorum kral. iyi bir kısmını vermeliler yoksa zor dedim de hasan çam üstadın dediği gibi de olabilir. bakalım göreceğzMaasinin bir kismini psg vercek mecbur,biz o cercevede yurutuyoruzdur zaten bro görüşmeleri
Gomis'i unuttun kosmerim. Harbi bizim olayımız böyle forvetlerken gidip mal mal adamlarla uğraştık kaç yıl.Drogbadan sonra olmadı böyle bir forvetimiz ..
8.5-9 diyorlar