- 4 Ağustos 2009
- 83.663
- 62.309
- 5.093
Andre silvaBundesligadan Santrafor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andre silvaBundesligadan Santrafor![]()
Jonas Wind kiralik gelecekmisBundesligadan Santrafor![]()
SakatJonas Wind kiralik gelecekmis
felixi kadroda tut inadına baboş![]()
Jose Mourinho on Instagram: "Sometimes football can be shit. In only 2 weeks, Gini became one of us because of his human qualities ❤️ (his football qualities we already knew). Sadly, In a very unfortunate accident he had a bad injury that will keep h
298K likes, 3,548 comments - josemourinho on August 22, 2022: "Sometimes football can be shit. In only 2 weeks, Gini became one of us because of his human qualities ❤️ (his football qualities we already knew). Sadly, In a very unfortunate accident he had a bad injury that will keep him away from...www.instagram.com
kim diyooBundesligadan Santrafor![]()
musapkim diyoo
Yasak temizlikoğlukim diyoo
Almaya'da satılacak dört isim. Thuram-Zirkzee-Sörloth ve Piatek.balonatek değildir inş
gundemde yokENVAKAYEMEEEEEEEE
Ben bu piateki hic begenmiyorum.Almaya'da satılacak dört isim. Thuram-Zirkzee-Sörloth ve Piatek.
Piatek dışındakileri alamayız.
marcus tuhuram mı? o thuramAlmaya'da satılacak dört isim. Thuram-Zirkzee-Sörloth ve Piatek.
Piatek dışındakileri alamayız.
"Benim tivitim çok net. Bu sitenin admini arkadaş kimse her haberi yanlış alıyor, çok sıkıldım artık."
Patrik ShickAndre silva