Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.324
- 4.843
adam gibi adam icardi geliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben az önce izledim , gelirse ligi sallar benceİcardi videosu yok mu? Nası oyuncu?
Ulan Twitter de biri yanlış çeviri yapmış herkes arkasından atlıyor yok icardi gelmeyi kabul etti diye.
Adam pozitif bakmıyor diyor Galatasaray a gelmeye, lequipe hesabında halbuki
Biz 3 milyon Euro’sunu vericez , gerisini kendileri verecekDiyemeyiz. Icardi ile ciddi ilgilenen veya yuksek maas odemek isteyen bir takim talip olmadigi icin bize verip kurtulmak istiyor.
Astrolog niye yav? Merkür retrosu varsa maça mi çıkmayacaklar?Allah askına şu kulüpler bir psikolog ve astrolog tutsun.dele allide psikolojik,mental çöküntü ve sakatlıktan baska bişey göremedim. bilinçaltı herifin kaynayacak iyice.yazık gunah yav.puh size,bu cocugun doktor moktoru yok mu?hiç mi danısmanı yok bu kulüplerin
araplarla telefon trafigindelerdir muhtemelen haftalardırDenayer
Januzaj
Harit
Brooks
Belotti
vs
Bu adamlar günlerini nasıl geçiriyor acaba
Valla bu ismi Avrupaya bu şekilde ezberlettik geçen sene hariç renkdaş. Ngeçen sene hariç hep bunu yaptık da uçtuk mu
3 milyar TL borç da cabası
Büyük yazdırılmış bu adam, yaşı 25 falan
Evet beyler icardi skilss videoları gelsin. Ayrıca şu sazmi cazmi vidyosu nerede kaldi
ondan değil yav.rus hükümeti bile bugun adımlarını astrolog vs kim varsa derinine inip bu işin,öyle atıyoAstrolog niye yav? Merkür retrosu varsa maça mi çıkmayacaklar?
Sen Avusturya'da kafa açarken ben bu adamın hastasıydım Mason, Mertensle arama girmeAmaan yapma
Gitti adam yaktin adami