- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
büyük haberler bekliyorum.icardi dışında.21 kuralından 3 iyi genc oyuncu bekliyorum.gaza geleceğimiz zamanlar yakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
????????hayri ahbabım burda mı
Wandanin kararini bekliyoruz yeni es olarak hangisini secerse o gelecek icardi yada hazard
depayi istemememis
bi
bira sayilmaz ginger tarzi ama ben cok seviyorum kopperberg ictin mi hic armutlu aromali gazoz gibi gidiyor bir kasa durmadan icebilirim
Sallıyor ancaGökhan Dincin Hazard futbolu madridde bırakmak istiyor sözüne takildim. Kolpa gibi. Bu ihtimale bakalim. Hazard 31 yaşında sözleşmesi bittiğinde 33 yaşında olacak. Madridin sözleşmesini uzatacagini düşünmüyorum. Bu durumda hazardın 33 yaşında emekli olması lazım. Bence bu mümkün degil. Hazard 33 yaşında emekli olmaz. Hatta madrid imkanını bulsa şimdi gönderir hazardı. Bu sene sadece 32 dakika süre almış. Gokhanin bu sözü kolpa gibi.
Hazardın gelmesi de zor.
Ne maçı Hocam
ben bira arti tekilla karisimlarini seviyorumHic icmedim bilmiyorum hatta ilk defa duyuyorum
Karisimlarda bence en iyisi radler
Bira ve sprite
Ne maçı Hocam
Bole bekliyom gencleribüyük haberler bekliyorum.icardi dışında.21 kuralından 3 iyi genc oyuncu bekliyorum.gaza geleceğimiz zamanlar yakın
Saksakiye bizim isimiz masonumO hayirli saksikiyeler dilerim serkan bey
Saksakiyeleriniz hayirlara vesile olur insallah