Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.397
- 3.107
- 1.893
Doruk Ulusoy: Kolpaya adanmış bir hayat... Kolpacılar genelde 1 sene 2 sene yaz dönemleri sallayıp sonra sıkılıyor. Bu adam yıllardır ısrarla sıkıyor tebrik etmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama Lucas mevzusunda bana attığından beri canım sıkıldığı an açıp izliyorumEtrafa bakılınca Dizi Film Seti gibi çalışanlar kendi aralarında komiklik olsun diye de yapmış olabilir ya da İzci Kampı da olabilir eğlenmek istemiş olabilirler reis![]()
Muazzam bi video yav reisBilmiyorum ama Lucas mevzusunda bana attığından beri canım sıkıldığı an açıp izliyorum![]()
-trolluk-
"Şu an çok tehlikeli iş yapıyoruz."Muazzam bi video yav reis![]()
Yok icimden bi ses diyortrol mü yapıyorsun
Gülüşmeler Yere İndir Gülüşmeler Eşliğinde Devam Eden Bi Replik Reis"Şu an çok tehlikeli iş yapıyoruz."
Sergen niye guldu anlamadim
Fabrizio kim bilirkişi mi ?fabrizio da onaylarsa bence bu iş biter
erden bey alıyor,biz kadroya yazıyoruz.durum buParası 18 kat zayıf ve ülkeler sıralamasında İsrail'e de geçilerek 21. sıraya düşmüş boktan bir ligin taraftarları olarak sağa Hazard'ı sola Depay'ı yazmak çok keyifli olsa gerek.
Doruk ilgileniyor bu işlerleSon dönemde forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım. Bir çok konu hakkında üyelerin değerli görüşlerini okuyor, zaman zaman da kendi görüşüm ile katkıda bulunmaya çalışıyorum foruma. Fakat her başlığa yazamıyorum. Yetkiniz Yok diyor. 12 yıldır üyeyim. Mesaj sayısına mı bakılıyor yada Vip üyelik mi almak gerekiyor.
Tek slip mi çekiyorsunuz Gold üyelik ücretini....
Abi tartışma platformuna yazmak için adminlerle iletişime geçmek lazım her üyeye aynı prosedür işleniyorSon dönemde forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım. Bir çok konu hakkında üyelerin değerli görüşlerini okuyor, zaman zaman da kendi görüşüm ile katkıda bulunmaya çalışıyorum foruma. Fakat her başlığa yazamıyorum. Yetkiniz Yok diyor. 12 yıldır üyeyim. Mesaj sayısına mı bakılıyor yada Vip üyelik mi almak gerekiyor.
Haysan beycim aynı durumdan bende muzdaribim. Hatta ben bu forumun daha önceki versiyonundan beri üyeyim bir deSon dönemde forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım. Bir çok konu hakkında üyelerin değerli görüşlerini okuyor, zaman zaman da kendi görüşüm ile katkıda bulunmaya çalışıyorum foruma. Fakat her başlığa yazamıyorum. Yetkiniz Yok diyor. 12 yıldır üyeyim. Mesaj sayısına mı bakılıyor yada Vip üyelik mi almak gerekiyor.