Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.483
- 3.580
- 648
Oturma organlarındanDursun baskan kimseye haber vermiyoruz tarzi konusmustu. Bu kolpacilar Boey icin nerden bilgi almis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oturma organlarındanDursun baskan kimseye haber vermiyoruz tarzi konusmustu. Bu kolpacilar Boey icin nerden bilgi almis?
Nihat Dogan yonetime o kadar yakin mi?ND: "Yönetime Cengiz'i sordum, tabii ki isteriz diyorlar."
Bir iki dış basında haber çıktı bunlarda hemen atladı boey gidiyor diye.Dursun baskan kimseye haber vermiyoruz tarzi konusmustu. Bu kolpacilar Boey icin nerden bilgi almis?
Gümbür gümbür oynamak için sol kanat + Mertens’i oynatmamız lazım. Rotasyonu geniş tutmamız lazım 60-70’den sonra değişiklikte girecek adamın kadroyu aşağı çekmemesi lazım.şu an oyun olarak iyi olmamız da feneri filan olduğundan iyi görmemize neden oluyor
ha kötüler mi değil ama biz biraz gümbür gümbür oynasak bu kadar konuşulmaz fenerin performansı
Evander bugun gelse yarin elestirirsinBiz bu evanderi alacaktik
Buyuk hata yaptik
Evander bugun gelse yarin elestirirsin
Oynamadan elestirirsin senin gibi adamlari tanidik artik.Kimseyi begenmezsinizKotu oynarsa elestirmekden fazlasini yaparim
transfer 16 nobetinden beri kotu geciyorGünün kötü geçmiş olmalı
Kim diyor20 nelsom 4 Boey mukemmel olur simdi kullanamasak bile 2.trans sezonunda kullaniriz .Stoperi dert etmeyin genclerden birini koyariz
Türkçeden Türkçeye çeviri mi istiyorsun reisne diyo bu sol bek mi almışız
bunlar ile alakamiz daha var mi
bunlar ile alakamiz daha var mi
Bi ara burda paylasilmistiKim diyor
çeviri degil teyit istiyorumTürkçeden Türkçeye çeviri mi istiyorsun reis
Ne yapacaksın mesela ? Hayır İslamcı falan değilim ama ne yapacaksın yani.Yetkim yok
Zaten bunlari konuşmaktan bıktım, gündem takip etmek istemiyorum ama İslamcıların hayatin her alanını gasp etmesinden de cok yoruldum
Devran dönünce bu ulkede islamci elemesi yapılması gerekir