- 21 Ocak 2010
- 72.576
- 51.048
- 5.003
dirtiness 8 bazi rakamlar tutarli olmayabilirteamwork 11(derin bir düşünce aldı beni)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dirtiness 8 bazi rakamlar tutarli olmayabilirteamwork 11(derin bir düşünce aldı beni)
Şahsi görüşüm dünya da Jardel üzerine tek vuruş ustası tarihte yoktur çalım yok hız yok ama hep gol var kafa vuruşu efsane zatenJardel'e göre daha hareketli olduğu konusunda hemfikirim seninle. Ama son vuruşlarda Jardel daha iyiydi. Dediğim gibi kıyas yapmak için değil oyun stilini benzettiğim yani ceza sahasında topla buluşabilme ve son vuruşları gole çevirebilme özellikleri bakımından benzettim. Jardel'in süper kupa finalindeki golü geliyor aklıma. Fatih şut çekip topun ayağına gelmesi sanki mıknatıs gibi topu çekmesinin benzerini İcardi de de sezdim. Ceza sahası içerisinde top bir şekilde adamın ayağına geliyor.
bu konuda en dertli @Gökhan Sancak yillik verdigim vergi ile her sene bir ev alirdim diye dert yanmaktaOha vergiye bak %45 verggimi olur ya
Bu devletler tam bir soyguncu haracci
ispanyolca da bilmiyorsanz yani nobet takip etmeyelimNe diyor bu?
serkan korkmaz zaten tam bir galatasaray düşmanı ki galatasaray muhabirliği yapmış biriBu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Doğru tabii de, dünyadaki mega şehirler arasında ekonomik eşitsizliğin en çok hissedildildiği yer İstanbul olabilir.O her yer icin gecerli degil mi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bu konuda en dertli @Gökhan Sancak yillik verdigim vergi ile her sene bir ev alirdim diye dert yanmakta
Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Bir de kendini Galatasaray lı tanıtıp her olayda Galatasaray a sallar. Henüz düzgün bir fener veya beşik eleştirisi görmedim.Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Konuşmayı da bilmiyor pek, dinlenesi bi adam da değil.Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Ustad gokhan seni bir misafir etsin tam bir gurmedir
Ne diyor bu?
Yillik Maaşının tamamını almıştır.