Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jardel'e göre daha hareketli olduğu konusunda hemfikirim seninle. Ama son vuruşlarda Jardel daha iyiydi. Dediğim gibi kıyas yapmak için değil oyun stilini benzettiğim yani ceza sahasında topla buluşabilme ve son vuruşları gole çevirebilme özellikleri bakımından benzettim. Jardel'in süper kupa finalindeki golü geliyor aklıma. Fatih şut çekip topun ayağına gelmesi sanki mıknatıs gibi topu çekmesinin benzerini İcardi de de sezdim. Ceza sahası içerisinde top bir şekilde adamın ayağına geliyor.
Şahsi görüşüm dünya da Jardel üzerine tek vuruş ustası tarihte yoktur çalım yok hız yok ama hep gol var kafa vuruşu efsane zaten

Cengiz muazzam olurdu hatta Yunus'un mevkisinde oynamasına rağmen inanılmaz rahatlatırdı bizi ki ikisinden birini farkli mevkide oynatmak zorunda kalsak bile hücumda acayip zenginleşirdik. Yabancı sınırı olmasa bile tercih edilecek bir adam. Keşke olsa.

Okan hocanın kanatları alıp toplantı yapması lazım ilk önceliğiniz forvete gol attırmak özellikle kereme yoksa benzemada gelse gol atamaz

Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
serkan korkmaz zaten tam bir galatasaray düşmanı ki galatasaray muhabirliği yapmış biri

Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.

Katılıyorum bomboş char tam bir sjw.Bi ara da durup durup saçma sapan sebeplerle feneri övüyodu üzerindeki Galatasaraylı damgasını kaldırmak için.

Bir de kendini Galatasaray lı tanıtıp her olayda Galatasaray a sallar. Henüz düzgün bir fener veya beşik eleştirisi görmedim.

Sergio Oliveira ✅ (FC Porto)
Haris Seferovic ✅ (Benfica FC)
Leo Dubois ✅ (O.Lyon)
Fredrik Midtsjo ✅ (AZ Alkmaar)
Lucas Torreira ✅ (Arsenal FC)
Dries Mertens ✅ (Napoli FC)
Abdulkerim B. ✅ (Konyaspor)
Kazımcan K. ✅ (Altay FK)
Mauro Icardi ⌛️(PSG)
Cengiz Ünder ⌛️(O. Marsilya)
Kaan Ayhan ⌛️(Sassuolo)
Hanche Olssen ⌛️(KAA Gent)

Ugur tam bir tr ozeti

Hele birde rakipleri ove ove bitirememesi

Kucuk bir elestiri yaparken bile onden 10 dakika yaliyor

Konu gs olunca ise masallah alayci konusmalar, hakaretler havada ucusuyor

Ismini gordugum yada duydugum an y. Sak sozcugu beliriyor beynimde

Bizim totemimizi herif gercekten yapiyor ve inaniyorda

Tam bir mal

Konuşmayı da bilmiyor pek, dinlenesi bi adam da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt