Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cocuk vasat degil mi carole boey gibi demislerdiTuttomercato Ballo-Toure GS'ye gelmeyi kabul etti, Milan'la görüşmeler hızlandı diye haber girmiş yeni.
![]()
TMW - Milan, c'è il sì di Ballo-Touré al Galatasaray. Trattativa fra club, fumata bianca più vicina
Fode Ballo-Toure potrebbe presto dire addio al Milan.www.tuttomercatoweb.com
dan dun bir kardeşimizbu cocuk vasat degil mi carole boey gibi demislerdi
PVA'dan teknik olarak çok farklı olur gibi gelmedi ama genç olduğu için dinamiklik ve dayanıklılık açısından elimizi rahatlatabilir belki.bu cocuk vasat degil mi carole boey gibi demislerdi
Sizi bu kadar net konusmaya iten nedir adminimIcardi bitmiştir bizimkiler özel uçağa başkalarnı da koyma derdindedir.
bizim sorunumuz o degil ki atak sonlandirabilen orta yapabilen bek oyuncusu lazim bizePVA'dan teknik olarak çok farklı olur gibi gelmedi ama genç olduğu için dinamiklik ve dayanıklılık açısından elimizi rahatlatabilir belki.
Vasatcengiz için kesinlikle hamle yapılmamalı.
adam hiçbir yerde tutunamadı. koca sezonda 1-2 güzel gol atar o kadar. onun için ne kerem ne yunus kesilir. tam bir baş belası ben oldum kafasında gezen biri.
Gelirse ligin en hızlı beygiri olur. Onyekuru yu bile madara eder uzun mesafede.Ballo Toure transferi de güzel olur oyuncunun maçını izlemedim ama yorumlarını değerli gördüğüm kişilerden okudum ve bizim takımda iş yapacağı konusunda karar kıldım..
Haluk ulusoy amcaoglun mu?sezon ortasında terim geri gelecek.
buna adım gibi eminim.
Sonra ver elini FFPVer Cica'yı al Evander'i.
Al İcardi'yi çek Depay ya da Hazard.
Boey'i ver Bünyamin'i al.
Luyindama'yı ver Metehan ya da Emin ile rotasyon sağla.
Ver PVA'yı al kopenhaglı sol beki.
21 yaş altı için de 1 forvet 1 amc 1 de kanat al kapat transferi.
Depay hazard gerek yok bir genç kanat ve forvet yeterli. Sacha da kalsin.Ver Cica'yı al Evander'i.
Al İcardi'yi çek Depay ya da Hazard.
Boey'i ver Bünyamin'i al.
Luyindama'yı ver Metehan ya da Emin ile rotasyon sağla.
Ver PVA'yı al kopenhaglı sol beki.
21 yaş altı için de 1 forvet 1 amc 1 de kanat al kapat transferi.
18-19 19-20 den de 17-18 dende iyi takımdı bence.Tarihsel olarak 2000 sonrası en iyi 5 kadromuz
2011-2012 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Engin
Emre
Elmander
Baros
2012-2013 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Hamit
Sneijder
Burak
Drogba
2013-2014 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Telles
Melo
Selçuk
Sneijder
Hamit
Burak
Drogba
2017-2018 Galatasaray SK
Muslera
Mariano
Maicon
Serdar/ Denayer
Nagatomo
Fernando
Ndiaye/Donk
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Gomis
2019-2020 Galatasaray SK
Muslera
Mariano
Marcao
Donk
Saracchi
Seri
Lemina
Belhanda
Feghouli
Onyekuru
Falcao![]()
Umut Bozok parayı beğenmediği için gitmedi bir yere. Biz Bardakçı'ya verdiğimiz maaşı verdik kabul etmedi, TS 1 milyon Euro verdi kabul etmedi. 1.5 üzeri maaş istiyormuş.Umut Bozok transferi konusunda Bilal Yazar oyuncuya ve tanıdıklarına yakınmış.Umut Bozok Galatasaray'ı beklediği için diğer transferleri reddetmiş veya beklemeye almış Galatasaray'ı bekliyomuş.Transfer sezonun başından beri bunu söylüyo bu adam transfer olmadığı için de doğruluyo gibi bu olayı.Herkes Trabzonsporla anlaştı derken Bilal Yazar oyuncu Galatasaray'ı bekliyo demişti..
Ölü balık gibiSu cengizin maniti stalkladim
Degisik bi aurasi vvar kizin
Haluk ulusoy amcaoglun mu?