Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
—————Muslera—————
dubios—nelsson-apo—-pva
—————-toreirra————
Cengiz—-yunus—mertens-kerem
——————icardi————

Fatih Hoca kalıp devre arası istediği 2-3 adamı (Gedson vs.) alsalardı en az Avrupa Ligi'ne katılırdık.
Sezon başında Ghezzal'ı da istedi hadi o alınmadı başka bi oyuncu alınabilirdi imkansız ama o zamanlar Bergouis de istendi.6-8 Numara Transferinin konusuna gelince Gedson Fernandes-Elneny falan istendi gidildi Gustava Assuncao'nun Transferi gerçekleşti.Kurulan kadro kesinlikle yanlış değildi ama eksik bölgeleri vardı takımın.6 Numarasız ve sağ kanatsız oynadık maçları.Sonunda da Muslera da şanssız bi şekilde de sakatlanınca İsmail Çipe geçti kaleye..

fatih terim o dönem gönderilmeseydi şuan avrupa kupası galatasarayındı cl ye katılırık.Bundanda adım gibi eminim.
Tam tersi hakemlerin tutumu değişmeyecekti ve küme düşürülecektik belki de. Gidince olumlama yapmak kolay. O takımın maç kazanması mucize gibiydi.

Bence Cialdau çabuk harcanıyor, Evander'in ondan iyi performans vereceği şüpheli sakatlıktan önce yine bir şeyler yapıyordu özgüvenini kaybetti biraz üstünde durulsa ve su kadroda Akbaba yerine baslasaydi lige başka şeyler olabilirdi

Evander + Umut Bozok + Omar Campos yapıp kadroyu doğrultmalıyız. İcardi çok beğensemde mevcut problemimizin çözümü kaliteli yabancı forvet değil. Kilit açan yabancı ortasaha ve kurala takılmamak adına yerli forvet almak elzem.

Yakıştı

Screenshot_20220826_164926.webp

Cica ilk geldiğinde herkes överken ben yazdım etliye sütlüye karışmaz narin oyuncudur. Bizim taraftarın seveceği bir profil değil diye.

Ekran Alıntısı.webp

U21 Avrupa Şampiyona'sında Romanya şov yaparken Cica 4 maçta da silik bir oyun oynadı.

Ha burada bahsedildiği kadar kötü oyuncu değil. Hoca varken gayet iyi maçlar oynadı.

Okan performans alabilirdi ama geçen senenin izlerini silmek için rumenleri göndermek çok daha kolay bir yol o yüzden denemedi bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt