- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil Umut Meler iyi hakem.Meler ile 20 yıl sonra Kadıköy galibiyeti aldık.
Haklısın o da bize düşmandır ama Mete ve Ali en açıktan yapanlar.
Bir de geçen yıl Kerem'e küfür eden bir elaman vardı Zorbay mı ne öyle bir şeydi...
Sezon başında Ghezzal'ı da istedi hadi o alınmadı başka bi oyuncu alınabilirdi imkansız ama o zamanlar Bergouis de istendi.6-8 Numara Transferinin konusuna gelince Gedson Fernandes-Elneny falan istendi gidildi Gustava Assuncao'nun Transferi gerçekleşti.Kurulan kadro kesinlikle yanlış değildi ama eksik bölgeleri vardı takımın.6 Numarasız ve sağ kanatsız oynadık maçları.Sonunda da Muslera da şanssız bi şekilde de sakatlanınca İsmail Çipe geçti kaleye..Fatih Hoca kalıp devre arası istediği 2-3 adamı (Gedson vs.) alsalardı en az Avrupa Ligi'ne katılırdık.
Tam tersi hakemlerin tutumu değişmeyecekti ve küme düşürülecektik belki de. Gidince olumlama yapmak kolay. O takımın maç kazanması mucize gibiydi.fatih terim o dönem gönderilmeseydi şuan avrupa kupası galatasarayındı cl ye katılırık.Bundanda adım gibi eminim.
@Okan Özkan_____Lucas_______Fredrik
___________Mertens
_____İcardi_______Seferovic
___________Gomis
buda senin fikrin inşallah gelmez ama Allah korusun gelirse sürekli küfür edersiniz..O senin fikrin bize play maker özelliği yüksek topun kiymetini bilen cengiz gibi bir kanat lazim
Dursun ve ben sana bu şekilde temsili bi tepki verirdik beaaaa kanksicardi tamam bence asıl sorun uçak paris'den barcelona'ya uğrayacak mı
Gollerden sonra başlıkları düşünüyorum: Irz düşmanı Icardi rahat durmuyorMertens için "Mertens fener'in ... yap" diye bir şey demişti taraftarımız ama Icardi bunu reelde yapabilecek bir isim.