Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o biraz bizim gidip arjantinden isimsiz vasat topçu almamızla alakalıydı bence yoksa avrupada başarıyla oynamış ve hali hazırda oynayan tonla topçu var. ontivero carrusca falan arjantinli oldukları için değil kötü topçu oldukları için tutunamadılar
Sadece bizim aldıklarımızdan bahsetmedim (Çok debelenip de alamadığımız Formica filan da var mesela, gittiği yerde ne yapmış?). BJK ın Delgado ve Nartallo' su; FB nin alkolik-homesick Ortega' sı filan...Avrupa piyasasında da 'overrated' pek çok örneği olduğunu biliyorum da arayıp bulmak için enerji harcamaya gerek görmüyorum; yıllar içinde oluşmuş kanaatimdir...

Öyle. Elin 8 yaşındaki Güney Carolinalı veledi Nusret biliyorsa bu Nusret'in pazarlama dehası olduğunu da gösteriyor aynı zamanda.
Gelecek nesillerin de kayip okdugunu kanitliyor. Yonetenlerin isine de aptal yiginlari kolayca idare etmek geliyor. Rezil mi yonetiyorsun? Sorun degil. Bas biraz milliyetciligi ( dis dusman), gerektigin de biraz da din sosu tamam.

Aa seçimlerde ne ki,dursun icin soyledigi eksik olmasin.neyse biter herhalde transfer

d5822699cf287e200ca356381eae37c4.jpg

görüşmedik değil görüşmedim demiş şakasına çünkü erden timur fln görüşüyo ulan dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt