Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.795
- 5.238
- 1.713
Hic katilamayacagim. Mental ozellikler muthis derecede onemli.Skoru takip edebilecek kadar matematik bilse yeter. Daha fazla zihinsel aktivite gerekmiyor benim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic katilamayacagim. Mental ozellikler muthis derecede onemli.Skoru takip edebilecek kadar matematik bilse yeter. Daha fazla zihinsel aktivite gerekmiyor benim için.
TL'nin degeri dusmesine ragmen her seyin fiyati arttigi icin 2 Milyon Euro ile 15 milyon euro ayni diyemeyiz.İmkansız. O zaman'ın 15'i 30M oluyordu. Şuan'ın 2'si 36
Cok agir diye begenmiyorlardi, oyle mi bilmiyorum. AMa Torreira harika transfer, o yuzden umrumda degil Carvalho.William carvalho begenilmiyordu burda
Betis macinin ilk yarisini izledim,gsc sasirtmadi
Cok iyi topcu,hatta Türkiye liginin üstünde kalite olarak
45 dakika da anlasiliyor bu top kontrolu ile oyun görüsü ile
Benim bu hayırlı işlerde hep takım adına olumlu şeyler olurdu.. Eşimle tanıştığımız günlerde kadıköy'de şampiyon olduk - kız istemeye gittiğim akşam Melo son dk kaleye geçip Elazığ maçında penaltı kurtarmıştı -düğünüm olduğu akşam sampiyonlugu garantilemiştik ..
tam tersine ikinci hanimi almasi lazim gordugum kadariylaKariyi bosa da güzel günler geri dönsün renktas![]()
Admin burada Cok Net bizde bekliyoruz mesaji vermis
hayır olmazPiatek yanlis bir isim olur
halkın belli kesmini kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama var iyi yırtmışsıngörme engelli demek nezamandır hakaret olmuş bana ceza veren mod arkadaş bunu açıklarsa sevınırım