Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesinlikleÜst düzey bir kanat konusunda hemfikiriz renktaş
Ama Kerem ve Yunus'un oyun anlayışı kısmında fikren ayrılıyoruz
Bence dediğinin tam tersi bir durum mevcut
Kerem ve Yunus çizgi oyuncuları değil
Zaten bizim en büyük sorunumuz da burada başlıyor
İkisi de içe kat ederek oynuyorlar özellikle Kerem içe kat edip çerçeveyi görmeye çalışıyor
Arkalarından gelen beklerde çizgiye inmeyip içe kat ederek oynamayı tercih ettikleri için hücum anlamında kısır bir anlayış ortaya çıkıyor
Bize burada çizgiye inebilen bir kanat lazım
Depay hadi oğlum daha takıma alışacanda oynayacanda
Dünya kupasını düşündüğünü sanmıyorumHazard menajerler tarafından Milana önerilmiş. Madrid tarafından maaşının %70'i ödeme garantisi verilmesine rağmen Milan red etmiş. Yine eski takimi Chelsea önerilmiş. Tuchel red etmiş.
31 ağustosa kadar hazard' da bir aksiyon olmazsa tekrar Galatasaray devreye girebilir bence
Yıllık 23 milyon euro aliyor. Maaşının %30'u bile 6 milyon euronun üzerinde. Hazard Madrid ile sevr anlaşması imzalamış. Bu parayı kim verir lan ?
Hazard bu sene toplam 32 dakika süre aliyor. Sonradan oyuna girdiği Celta Vigo maçında penaltı kaçırıyor. Taraftarlardan tepki çekiyor. Hatta bazı madrid taraftarları bizim chelsea'ye dava açmamız lazım. Bize hazard görünümlü başka birini verdiler diye.
Dünya Kupası oynamak istiyorsa düzenli oynayacağı bir yere gitmeli. Belçika milli takımı TD'si oyuncuya olumlu ama düzenli oynamasını bekliyormuş.
Sergen beni alintiladigin mesaj hangisi forum kafayi yedi bendeTransfer yok mu hala
Dünya kupasını düşündüğünü sanmıyorum
Lucas daha geçen Chelsea maçında oyuna girdi yedekten bile olsa kullandıkları adamı niye gondereceklermis
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben editledim mesajı.gece ben sana mesaj göndereceğimSergen beni alintiladigin mesaj hangisi forum kafayi yedi bende