- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.690
- 5.093
Dübür Ts maçında kadroda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5milyon bonservis beklentisi var Brentford'un.Brentford Halil Dervişoğlu’nu 3 M Euro’ya 2 yıl önce almış. Kariyerinde bir yükseliş yapamadı.
Geçen sene bizden 1 M Euro kiralık ücreti aldılar. 2 M Euro’ya bize bıraksınlar maliyetini kurtarsınlar.
Ben çok isterim ama bize düsmezSen istiyormussun gibisin baskanim.
Bence oyle olmamistir oyle olsa bastan 5'e anlasmazdi. Barcelona'nin bonservis beklentisi vardi, oyuncu tarafi gorusmelerle bunu ortadan kaldirinca kendine daha fazla para istemistir. Bence orta yolu da bulurlar ortada daha iyi bi alternatif yok; Milik, Arnautovic blöfZaten biz mutlaka 4 senelik 16 + 4 imza parasi teklif etmisizdir. Yoksa adam neden 5 milyona anlasmisken 8 milyon istesin? Ayrica Juve 2 senelikti. 30 yasindan sonra kimse 5 milyon vermez Arabistan yapmazsa.
Formayi Boey den alip Dübüre vermek sence etik olur mu admirimDübür Ts maçında kadroda.
Okan'ın kafa çorba olduğu için ne desem boş şimdi. Sen as forvet diye seferi al Gomis'i backupı yap ondan sonra rotasyon forvet arayacağına git Belotti kovalat. Ki daha elde sahte forvet oynayabilecek Mertens de var. Birader 4-4-2 filan düşünüyorsan Kerem'i filan kızağa alıp ona göre tasarlasaydın kadronu hayret bir şey.Ustat saka bir yana ismi cikanlardan fvlerden hangisini gsde gormek istiyorsun
UzaFormayi Boey den alip Dübüre vermek sence etik olur mu admirim
forveti ikilesen türklerden adam koymak zorlaşıyor merkezdeki 3-4 yeni adam var diyeOkan'ın kafa çorba olduğu için ne desem boş şimdi. Sen as forvet diye seferi al Gomis'i backupı yap ondan sonra rotasyon forvet arayacağına git Belotti kovalat. Ki daha elde sahte forvet oynayabilecek Mertens de var. Birader 4-4-2 filan düşünüyorsan Kerem'i filan kızağa alıp ona göre tasarlasaydın kadronu hayret bir şey.
Ben 8.5 veya direkt on numara alınsın istiyorum. Mertens daha farklı kullanılsın. İlla as forvet alınacaksa Sörloth zorlansın. Shomurodov adlı özbek çocuğu da merak ediyorum değişik bir potansiyel çıkabilir.
etik kelimesini az önce torrent konusunda benden gördünFormayi Boey den alip Dübüre vermek sence etik olur mu admirim
Salernitana da işin içinde bu transferde.Torino ne takımmış 2 aydır bonservis pazarlığı yapıyolar nerdeyse
Formayi Boey den alip Dübüre vermek sence etik olur mu admirim
Seferin etrafını skorer adamlarla doldurmak lazım. Bu herif kitlendimi haftalarca gol mol bulamaz. Etrafını oynatacak bir oyuncu da fizik olarak o işlere de şuan gücü yetmiyor. Seferden ümidi kesti de o yüzden belotti istiyorsa Terim den farkı yok demektir böyle hocalığı ben kabul etmiyorum. Her dakika her aksayan bölgeye transfer mi yapacağız bu ne şımarıklık. Bence bir kanat oyuncusu veya on numara hakkı kaldı. Bunlar harici Okan'ın transfer kotası bitmiştir.forveti ikilesen türklerden adam koymak zorlaşıyor merkezdeki 3-4 yeni adam var diye
kenarlara keremle yunusu koysan adam ihtiyacı oluyo oraya
seferi tek oynatsan olmuyor
PardonMuğla Süper Amatör Lig’de yer alan Ortaköyspor