- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Ya da muslera var kazımcan varokan
dubois nelson abdül pva
torreira midtsjö
yunus mertens redmond
icardi
kupa törenini beklemeye başlayalım şimdiden

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da muslera var kazımcan varokan
dubois nelson abdül pva
torreira midtsjö
yunus mertens redmond
icardi

videoda bu adamin acmadigi kilit kalmamisRedmond iyi oyuncu ama aradığımız adam değil bence. Klasik açık alan topçusu. Bize kilit açıcı adam lazım.
Ya da muslera var kazımcan var![]()
www.fanatik.ro
okan
dubois nelson abdül pva
torreira midtsjö
yunus mertens redmond
icardi
lucas moura kolpacı bir hesabın uydurduğu isim. Ana rotasyonda oynayan bir oyuncu neden gelsin türkiyeye. Birde yüksek bir yıllık maaş mevzusu var.Lucas Moura falan konuşulurken bir anda abuk subuk bir isim çıkıyor. Mideme yumruk yemiş gibi oluyorum arkadaş.
E olumluysa nerde bu adam, tatilin sırası mıicardide olumsuz bişey yokmuş
Çok olmadı gibi bilemedim..
Nöbet 19 u bekleyelimokan
dubois nelson abdül pva
torreira midtsjö
yunus mertens redmond
icardi
Üzücü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Redmond iyi oyuncu ama aradığımız adam değil bence. Klasik açık alan topçusu. Bize kilit açıcı adam lazım.
14 yabancı var göndermek zorundayız o yüzden yoksa kaydedemeyeceksin ve hiç oynayamayacak hiç oynamamak sen katılırsın ki daha kötü. Bu şekilde en azından bir ihtimal orada ciddi skor katkısı yaparsa oralardan başka alıcıları çıkma ve zarar etme şansın olur. Transferin son anlarına kadar da beklediler hatta mantıklı olarak Nantes'e kiralayacaklardı haberlerdevardı ama adamların TD istememiş. 1 milyon bet maaş verip 6 ay hiç oynamaması daha kötü olurdu.Zorunda mıyız renktaş. Varsın hiç teklif gelmedi, Arabistan'a göndermek zorunda mıyız? Arabistan'da değil, BAE. Futbol bile yok orada.Kalsın takımda, hiç değilse piyasasını hiç etmeyiz. Bu arada maaşının yarısını öder, İtalya'ya Belçika'ya Hollanda'ya falan kiralardım.
çift hane yaparsa oralardan birine okutmaya çalışırız 5 6mye. bundan sonra avrupa ihtimali pek kalmadı![]()
Alexandru Cicâldău s-a transferat la Al Ittihad Kalba. Giovanni Becali: "A semnat pentru un an". Exclusiv
Alexandru Cicâldău (25 de ani), mijlocașul central al lui Galatasaray, a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite, la Al Ittihad Kalba. Giovanni Becali a confirmat acordul dintre părți.www.fanatik.ro
Becali opsiyon yok ve Cicaldau gelecek sene geri Istanbula dönecek diyor.
Biraz videolarini izledim redmondun bu tarz oyuncumuz yok gelsinokan
dubois nelson abdül pva
torreira midtsjö
yunus mertens redmond
icardi