Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti Roma'ya gittiğine göre şu itirafta bulunayım :D Belotti'nin gelmesini istemiyodum ama şu videoyu seviyodum şarkıdan dolayı yav :D

olan bir meziyeti yok gibi konuşulması canımı sıkıyor benim. Dediklerine sözüm yok ama son günlerde Hem Kerem'e hem Yunus'a yiğit gökoğlan muamelesi yapılıyor kendi taraftarı tarafından.
Sorun yetenekte değil zaten

Düşüncede sıkıntı var

Bunu aştıkları an bambaşka bir seviyeye çıkarlar bizde çıkarız

fenerin o devşirme beklerinden ferdi adana macında rezil oldu onyekuru karsısında 2.yarı.ilkyarıdada penaltı yaptı,ofsayt verdi eyyamcı yardımcı hakem.

o devşirme bekler sene içinde fbye pahalıya mal olacak.arkalarına atılan her top tehlike.adana macını zaten bala aldılar.

C-658VsXoAo3ovC.jpg

maça atanan hakemler keyfimi kaçırdı, tatsız bir maç olacak gibi bunlarla

sivasın ve konyanın puan alacagını bilsem trabzon macından beraberliği hoş görürdüm

fenerin o devşirme beklerinden ferdi adana macında rezil oldu onyekuru karsısında 2.yarı.ilkyarıdada penaltı yaptı,ofsayt verdi eyyamcı yardımcı hakem.

o devşirme bekler sene içinde fbye pahalıya mal olacak.arkalarına atılan her top tehlike.adana macını zaten bala aldılar.
3-4 gol attıkları sürece sorun yok.Bizde çok gol atsak bireysel hatalar bu denli konuşulmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt