Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suudi krali ncastlein formayi beyaz yesil yapmis 😂

Dusunsenize bi arap krali gsxi aliyor forma rengini baxragina gore axarliyor

Tam kulubu birakmalik hareket

Ya bizim burada vegan restsursnt var dedik bi gidelim

Karpuzdan steak yedik basmislar baharati steak diye yutturmaya calistilar igrenc birseydi karpuz bildigin kalmis yemek copu gibiydi baharatlarda kurtaramamisti

Allah belasini versin vegan mutfaginin
Bu vegan "et" ürünleri falan gerçekten çok kötü ya. Beş para etmez.

Et'in yerini hiç bir şey tutmaz.

Hava topu kazanmada seferovicin 0 .7 olması çok vahim yav. Bunu düzeltmesi lazım hazır olmadığı burdan belli

Mohammed'in bu kadar gömülmesini anlamıyorum. Görev verdiğinde oynadı, iyi kötü çabaladı. Geçen sene takım zaten çökmüştü. Tek tek oyuncularda suç bulmak bana göre saçma. Ayrıca Mohammed ilk geldiği zaman feci oynuyordu bana göre düzenli forma giyememesi, kiralık olan buzdolabı Halil'in ona tercih edilmesi tüy dikti. Diagne gibi de kafası kırık değildi.

Sen kullanamamışsan oyuncunun bir suçu yok.

Mohammed'in bu kadar gömülmesini anlamıyorum. Görev verdiğinde oynadı, iyi kötü çabaladı. Geçen sene takım zaten çökmüştü. Tek tek oyuncularda suç bulmak bana göre saçma. Ayrıca Mohammed ilk geldiği zaman feci oynuyordu bana göre düzenli forma giyememesi, kiralık olan buzdolabı Halil'in ona tercih edilmesi tüy dikti. Diagne gibi de kafası kırık değildi.

Sen kullanamamışsan oyuncunun bir suçu yok.
Mostafa daha destek ayağını kaldırmadan şut atması gerektiğini bilmeyen sıfır fundamental sahibi bir herif. Çabaladı falan diye hoş görmeye gerek yok. Takoz gibi bir ayağı olduğu için 1-2 maç harici bağlantı oyununda da sıvadı. Bu yetersiz herifi hiç aklamaya lüzum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt