- 26 Eylül 2012
- 118.842
- 67.145
- 4.818
Onun ben taaa.Bayern Munihi hakemle puan almissiniz Bayern antrenoru öyle diyor
Gol atamayan takımına baksın önce itoğlu it. Sommer 30 tane top çıkardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun ben taaa.Bayern Munihi hakemle puan almissiniz Bayern antrenoru öyle diyor
Bu vegan "et" ürünleri falan gerçekten çok kötü ya. Beş para etmez.Ya bizim burada vegan restsursnt var dedik bi gidelim
Karpuzdan steak yedik basmislar baharati steak diye yutturmaya calistilar igrenc birseydi karpuz bildigin kalmis yemek copu gibiydi baharatlarda kurtaramamisti
Allah belasini versin vegan mutfaginin
Montpellier 10 dakikada işi bitirdi.
10 dakikada benim IY 2,5 üst geldi
Marsilya maçı üzüyor beni öte yandan ama.
Gouri oynasaydı atardı reis gitmek istiyo takımdan Rennesle takas konusu Laborde transferi için.Marsilya'nın korner golüyle gelebilir o kupon diyelimMarsilya maçı üzüyor beni öte yandan ama.
Ikinci gol gelmedi bir türlü
Ve geldi.Gouri oynasaydı atardı reis gitmek istiyo takımdan Rennesle takas konusu Laborde transferi için.Marsilya'nın korner golüyle gelebilir o kupon diyelim![]()
Güzel attı ama.Maçta şu ana kadar yine Guendouzi iyi oynuyoVe geldi.
Işte buuu.
Çirkef itin teki falan ama gerçekten çok iyi topçu kıvırcık Ali.Güzel attı ama.Maçta şu ana kadar yine Guendouzi iyi oynuyo![]()
Torreira ile iyi 2 li olurmuşÇirkef itin teki falan ama gerçekten çok iyi topçu kıvırcık Ali.
Mostafa daha destek ayağını kaldırmadan şut atması gerektiğini bilmeyen sıfır fundamental sahibi bir herif. Çabaladı falan diye hoş görmeye gerek yok. Takoz gibi bir ayağı olduğu için 1-2 maç harici bağlantı oyununda da sıvadı. Bu yetersiz herifi hiç aklamaya lüzum yok.Mohammed'in bu kadar gömülmesini anlamıyorum. Görev verdiğinde oynadı, iyi kötü çabaladı. Geçen sene takım zaten çökmüştü. Tek tek oyuncularda suç bulmak bana göre saçma. Ayrıca Mohammed ilk geldiği zaman feci oynuyordu bana göre düzenli forma giyememesi, kiralık olan buzdolabı Halil'in ona tercih edilmesi tüy dikti. Diagne gibi de kafası kırık değildi.
Sen kullanamamışsan oyuncunun bir suçu yok.