Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.493
- 14.081
- 1.728
yalandir
olacaktir
![]()
200 bin kiralik bedeli aliriz. Ondan sonra bu cikip ben size para alacagiz demistim der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalandir
olacaktir
![]()
Cok iyi para bu arada200 bin kiralik bedeli aliriz. Ondan sonra bu cikip ben size para alacagiz demistim der
Icardi seferovic gibi fiziken iyi gozukmezse ne yapacagiz? Tuh neden boyle oldu demeyiz umarim o zaman da. Herif soylenene gore takimla bile kamp yapmamisGelelim gerceklere;
-bu takima Icardi gelsin diyorum ve gelecek insallah. Gol icin Gomis oynasin diyorsak zaten Icardi neden alinmali diye sormaya bile luzum yok.
-Iyi bir kanat oyuncusu alinmazsa Kerem ve Yunus bu sezon cok kufur yer not alin. Ozellikle Kerem.\
-Okan Buruk bu takimin gol sorunu transferlerle veya oyun anlaminda cozum bulamazsa Dunya Kupasini evinden izleyebilir. Umarim bu kadar uzun surmez bu surec.
Icardi bu forvetlerin hepsinden daha iyi ve daha teknik. Tabi ki kafa olarak nasil duruyor nasil kendini tekrar ispatlamak istiyor orasini bilemem ama oyuncunun kalitesini baz alirsak bu takima sart olan oyuncu profili. Hele golculuk kismi cok onemli. Daha 3 sene evvel Avrupa'da top 5 santrafor aralarinda yer aliyordu. Onemli olan kismi; kafa yapisi olarak kendini 100% verecek mi? Orasi muhim.Icardi seferovic gibi fiziken iyi gozukmezse ne yapacagiz? Tuh neden boyle oldu demeyiz umarim o zaman da. Herif soylenene gore takimla bile kamp yapmamis