Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada barıs alpere uzun bi top geldi topu aldıktan sonra hic heyecanlanmadım bile

Zaten kim girebiliyor ki 18e takımın genelinde bir uyuşukluk var..Ayrıca adam gol asist yapamadikca da ritm bulamıyor ..Bugün mertense penaltıdan net pozisyon birakti olmadı kereme aynısını verdi olmadı kerem ve akbaba buna 3-4 kez gollük pası atmadı ..
4 maç 2 gol atan takımda ben yunus gibi her topun kıymetini bilen azıcık boşluk bulunca rakibin içinden geçen adamı eleştirmem..

Yunusda takimin kotulerinden

Maç içinde kızdığım şeyler olsa da hala takım düzelebilir.
Sadece hızlı kanat ve forvet ile bile bunu çözebiliriz.
Boey de kalmalı. Bu maçtan sonra böyle delilik yapılmamalı.
Sahanın en iyilerinden. Orta sahamızda miço, tore, mertens var ama sakatlıktan bir tam takır olup bakamadık ki şöyle ne verirler...Kötü de maç çıkarmadan oldu bunlar bir de.

TS deplasmanı için kötü değil puan ama kaçan goller atılsa şu da bir gerçek ki başka senaryolar izlerdik iki hafta. Forvet çok çok elzem oldu özetle. Fakir Lewa, Holaand lazım.

Takım şuan forvet ve kanattan dolayı 9 kişi gibi oynuyor, akbaba yerine mertens geçince 9a çıktık 2 topçu daha alırsak bu iş olur. Bildiğin gol yemeden 5 puan yitirdik...

Yalnız taraftarın bu sabırsızlığı çok sakat resmen yeni takım kurmuşsun, yeni yönetim, yeni hoca. Bu kadar yangın hiç iyi bir görüntü değil. Bunun bize zarar vereceği çok aşikar. Her sene aynı şeyleri yaşarız bu çok kesin. Şu gelsin bu gitsin şu gelsin bu gitsinden başka bir şey konuşamayacağız belli ki artık.

Takimin gercek manads tek sorunu okan

90. Dakika kerem ve yunus hala sahadaysa o adamin hocaligini ve futbol bilgisini sorgulayacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt