Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens seferovicten daha iyi sırtı dönük oynar

Şaka yapmiyorum
Emre Özcan'ın bir twiti vardı zaten "Mertens'in en verimli olduğu bölgeyi görmesi için geçen seneki Lazio - Napoli maçını izlemesi gerek" şeklinde. O maçta en uçta oynamış ve en verimli olduğu rol sahte 9.

FBnin taraftar kitlesiyle dalga geçiyoruz (haklı olarak) da bizim elimizdeki kitle de onlardan pek farklı değil. Neredeyse sıfırdan takım kurulmuş , uyum,sabır falan kimsenin düşündüğü yok. Başarılı olursa da sövecek bir sebep bulacaklar adım gibi eminim.
kendi adıma konuşacak olursam ben de bazen futbolcunun birine ya da bir konuya takabiliyorum. abarttığımı dusundugumde forumdan uzaklaşıyorum ya da belli bazı başlıklara girmemeye çalışıyorum. bir frenlemek lazım. her durumdan her olaydan bir negatiflik çıkarıp paso ağlar modda olmak dışardan iğrenç görünüyor.

Torreira'nın sakatlığı ciddi mi yoksa tedbir amaçlı mı çıktı? Bir açıklama var mı bununla ilgili?

Ligin en zor fikstüründe başladık Giresun maçında hata yapmasak şu an 8 puanımız vardı takımın bence biraz zamana ve form seviyesini bazı futbolcuların yükseltmesi lazım onların formsuzluğu da takımı ciddi etkiliyor buna rağmen PVA yerine bir sol bek, Kerem böyle olacaksa kesik yer, Seferovic yerine bir tane forvet ve Oliveira ile rekabet edebilecek 8/10 numara bir Evander ilaç gibi olur.

Okan hocayı niye bu kadar eleştiriyoruz ?

Kendini ispatlamış seferovic -romanın istediği Oliveira -juvenin istediği mertens- fiorentinanin elinden kaçırdığı toreira -geçen sene lige damga vurmuş yunus akgun vs önüne böyle isimler konulmusken torrentten tek farkı biraz daha iyi savunma yaptırmasi tabi eldeki kadro çok daha iyi olunca Berkan Taylan gibi her maç saçma sapan hata yapan da olmuyor..
Okan bugün takımın basindaysa tek sebebi devre arası can havliyle alınan 37 lik gomistir..
Bana deyinki hücumda şöyle bir yenilik yaptı şöyle bir sistemi var veya şunu oynatmak istiyor tüm sözlerimi geri alırım..bu herifin bu haftaya kadar tek taktiği gomisle seferovici yanyana çift forvet yapmaktı yahu yapmayın etmeyin..
Biz de isteriz böyle konuşmayalım ama geleceğe yonelik biraz da ışık verir insan ..

Her sene taraftarın takıntılı olarak kurban seçtiği futbolcu bu sene Oliveira. Bu adam olmasa ne ileriye düzgün top taşıyacağız ne de ince işleri yapan adamımız olacak. Kalite bence.
Haklısın ama kendini çok kolay bırakıyor yere. Kondisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Zamanla ayakta kalacaktır diye umuyorum. Şu an hakemler de faul alma çabası gibi görüyorlar ve gerçekten faul olan pozisyona bile inanmayıp devam ettiriyorlar. Kafalarda hile yapan böyle bir oyuncu olarak yer ederse gelecekte çok sıkıntı.

1 aydır götümü yırtıyorum..

Bir an önce transferler alınmalı diye..

Düşman uyumaz

Bu sezonu kaybedemeyiz

Kerem,
patrik van anholt
Seferovic

Bu 3 isim kafadan yedek olmalı

Zaten bu mevkilere 3 oyuncu şart

1 de ekstreden bir oyuncu alınsa

4 oyuncu lazım..

Daha gelecek oyuncular takıma adapte olacaklar

Hakem hatalarına , çalınan penaltılara da konuşan yok..

Konuşulmalı..

yunus ve kerem 4-3-3 kanatları

az geriye koşmaları lazım

yoksa etkisiz kalıyorlar

4-4-2 oynayacaksak bu kanatlar kötü görünür

hem oliveira hem mertens hem kerem hem yunus hem de santrafor olunca takım kopabiliyor

kopmasın diye çalıştığımızda da yunus ve kerem kaleden çok uzak kalıyor

miçö 4-4-2de oliveirayı keser

ya da biz 4-4-2 için uygun kanatlar almamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt