Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okaka'yı geçen izledim herif tudor gomisinin daha az gol atıp daha oyuna katılanı. şu yaşta hem de.
acayipti ya hayretle izledim. o fiziğe rağmen dripling deniyor press yapıyor sırtı dönük al ver falan her şeyi yapıyor adam. aynısını yapan frey da var ama okaka da golculuk de var

Forumda bir çok kişi Evander istiyor ama bu adamın özelliği nedir hala anlayamadım (Son 2 maçını izledim sadece)

Bana göre 2. Seferoviç vakası olur.

Allahını seven şu takıma kütük olmayan, son vuruşu iyi bir forvet alsın. Artık ırz düşmanı İcardi mi olur yoksa başka biri mi bilemem ama alın.

Bence orta saha Torreira- Midsjio - Mertens olur ( forvet arkası )
Eğer Evander gelirse Midsjio yerine monte edilir
Boey'i sol bekte görmek istiyorum, şu çapsız PVA bir kaç maç kesik yesin, dinlensin belki kendine gelir, düzelir. Evander ve Icardi'yi alıp kapatalım transfer işini. Omar Elabdalloui ve Luyindama gönderilsin.

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim Boey
Torreira Evander
Yunus Mertens Kerem
İcardi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acayipti ya hayretle izledim. o fiziğe rağmen dripling deniyor press yapıyor sırtı dönük al ver falan her şeyi yapıyor adam. aynısını yapan frey da var ama okaka da golculuk de var
Geçen sezon 2.devre dökülüyordu galiba. Sezon başını iyi geçirmiş. Emre canına okumuş herhal

Son vuruş ustası bir adam var ismini yazmaya gerek bile yok arabistandan kaçırıp getirmemiz lazım

bu arada barıs alpere uzun bi top geldi topu aldıktan sonra hic heyecanlanmadım bile
Kiralik gidip gelismek isteyen adamlari tutuyorlar oynamak isteyenleri komik paralara garip takimlara kiriyorlar.
Acayip bir takim kaosu var ortada. Yedekten kimseyi sokmam ben 5 degisiklik de 14+3 velet + gibi yabanci kuralları da bir işe yaramıyor takimda.
Varsa yoksa orama da vasat türk burama da vasat türk gelsin.
Takımdaki altyapi veletleri haric hiçbir yerlinin ne yeri nede gereği var.
Yapacağın sonuna kadar zorlayıp.
Halil+umut ikilisini ofansa getirmekti.
Geri kalanları yedek kadro 5 yabancı olsa bile sırıtmazdı. Toralde oynatabilecegin 7 tane yerli yeter de artar bile. Alttan gelen hamza ile berkan da bonus olur belirli seviyenin üzerinde milli takimi olustursa neden diye sormaacagin 6 yerli sahibi olsan yeter.
Takımda neye hizmet etti ğibi anlamadığim kilinc ogulcan ömer gibi adamlar var.

o top kaleye girsin arkadaş ya istatistikmis, isabetli şutmuş bilmem ne, o top kaleye girmedikten sonra hiçbir manası yok. bugün nasıl golü bulamadık aklım almıyor yav. hazırlık maçlarında ki seferovic nereye gitti abi
Haklısın ama golü atacakta oyuncu. Bu gün galip gelmemize yetecek kadar pozisyon bulduk mu? 5 tane bulduk. Mertens, Sefer, Gomisx2, Kerem bu pozisyonları rakipler bulduğunda 2-3 gol buluyor. Eksiklerimiz var mı? Pek tabi var özellikle kanat ve forvette aynı zamanda atağa çıkarken gayet iyi yerleşebiliyoruz ama rakip ceza sahası içinde daha iyi pozisyon almalı ve üçgenler kurmalıyız. Bir eksiğimizde ceza sahası dışından da şut denemeliyiz.

Reis Fatih Terim Bülent Korkmaz Metin Oktay bunlar zaten efsane isimler. Acun ile tabi ki herkes arkadaşlık kurabilir onda da sıkıntı yok. Ancak Okan Buruk ve Beleşoğlu mevzuları farklı bence. Okan Türkiye'ye döndükten sonra da bize gelmedi beşiktaşa gitti. Gidebilir istediğini de yapabilir hiç sıkıntı yok. Ama şimdi bakıyorum bazı konuşmalarına yok işte ait olduğu yere gelmiş evindeymiş bilmem ne adama sorarlar o zaman madem evindeydin de zamanında niye kaçtın. Madem evin burasıydı döndüğünde niye beşiktaşa gittin. Bence çok hafife alıyorsun o zaman ki olayları En az Ribery kadar önemlidir Okan ile Emre'nin kaçması. Dönemin orta sahalarını göz önüne getirince dünyada ilk 10'a girecek bir tandemi tek kuruş kazanmadan kaybettik. Okan'ın bunları yapmamış gibi kırk yıllık Galatasaraylıymış gibi davranması hoşuma gitmiyor.Kankası beleşoğluda 1 haftadır yol yapıyor bize.
diyorum ya değişebilir fikirler. okan ın gs li olduğunu da bilmiyoruz. okanı okan yapan gsdir ama. bunda sende, kendisi de hemfirikirdir. bjkli de olabilir ne var yani? emre de fbliyim diyor. bu ikisininde gecmiste yasattıklarını değiştirmez. bülent korkmaz da o zaman için kendisine mobbing yapıldığını söylüyor. gitmem için zorlandım diyor. direndim ve kaldım diyor. maddi manevi baskılardan bahsediyoruz. gördüğümüz gibi değil yaşanılanlar. arka pencerede senin bahsettiğin tek bir cümlelik bir şey geçer, tüm gidişatını, fikrini değiştirir futbolcunun. bunu da acıklamak zorunda değildir. geçmişi geçmişte bırakın yolumuza bakalım. takılmayın bir cümleye yuvama döndüm dese nolacak demese nolacak. katkı verdiği sürece gerisi zerre umrumda değil. terim in kızı emrenin kuzeniyle evli ya. hayatin akısındaki farklı olayları futbol penceresinden bakarak çözemezsin. biraz geniş düşünün.

@Can Karabacak
1661726376928.png

michael-scott-looking-tctvrekvot9m7snr.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt